Vissza

Hírek

Élményt ajándékba! Ajándékozz Katica Kártyát karácsonyra!

2019. december 3.

Igazán különleges családi ajándékot szeretnél karácsonyra? Mit szólnál például egy Katica Kártyához? Vagy egy Katica Éves Bérlethez? Lepd meg szeretteidet bármelyikkel. Online is megrendelheted!

Élményt ajándékba! Ajándékozz Katica Kártyát karácsonyra!

A Karácsony előtti pár hét már bőven a vásárlási láz hevében telik. Könnyítsd meg a helyzeted és válassz olyan ajándékot, melyet garantáltan az egész család élvezni fog. Ráadásul a kanapét sem kell hozzá elhagynod, online is megrendelheted.

Hogyan lehet Katica Kártyád?  Hogyan lehet Katica Kártyád?

A Katica Kártyát megvásárolhatod a  Katica Tanyán vagy az alábbi oldalon, lentebb görgetve elérhető adatlap kitöltésével is. A Katica Kártya úgy működik, mint egy úgy nevezett "debit" vagy ajándék kártya. A vásárláskor feltöltött összeget lehet levásárolni egy vagy több részletben, majd ismételten fel lehet tölteni igény szerint. Éppen ezért ideális ajándék családtagjaidnak vagy barátaidnak, további előnye pedig az, hogy nem kell mindig készpénzt vagy bankkártyát hoznod magaddal, ha a Katica Kártya nálad van.

Hogyan lehet Éves Bérleted?  Hogyan lehet Éves Bérleted?

Az Éves Bérlet szintén megvásárolható személyesen az Élményközpontban, vagy online, az alábbi oldal aljára görgetve. A bérlet gazdája korlátlan számú belépésre jogosult az Élményközpontba, illetve a Katica Tanya Éttermében és Születésnapi Program rendelése esetén is további kedvezményekben részesül. Lepd meg magadat és szeretteidet karácsony alkalmából a korlátlan élmény lehetőségével!

Európai Uniós pályázataink