Vissza

Hírek

Nálunk az attrakciók 93%-a egyetlen belépővel használható

2017. július 25.

Az élményközpontok túlnyomó többsége attrakciónként áraz: azaz vesz a látogató egy jegyet amivel bemehet, és aztán az attrakciók többségénél külön fizet még egy díjat az adott attrakció használatáért (500 Ft 5 perc gokart, 500 Ft 5 lövés a nyíllal, 500 Ft két csúszás a csúszdán, stb).

Nálunk az attrakciók 93%-a egyetlen belépővel használható

Ezzel szemben vanak olyan élményközpontok/szabadidőparkok – mint pl a Katica Tanya – amely esetében az egyszer megváltott az attrakcióinak 95%-át  korlátlanul hasznáélhatják és csak néhány attrakcióért kell külön fizetni, ami általában kuriózum.
 
Az attrakciónkénti árazás nagyon rossz szájízt tud hagyni a látogatóban, mivel folyamatos fizetést jelent, úgy tűnhet mintha “lehúznák a vendéget” és nagyon nehéz tervezni a kirándulás költségét. Az egyszeri árazás ezzel szemben tervezhető és tényleg felhőtlen időtöltést jelent.
 
Míg az átlag szabadidőközppontban az attrakciók 70-90%-áért külön kell fizetni, a Katica Tanya 72 attrakciójából 67-et – azaz az attrakciók 93%-a –  egyetlen belépőjegy megváltásával lehet használni. A maradék 5  attrakció árát is ki lehet váltani úgynevezett “kiskaticával”, amit minden  2000 Ft felett költés után kap automatikusan a látogató.

Európai Uniós pályázataink