Facebook Twitter Instagram

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Napközis Tábor a Katica Tanyán!

2020. június 3.

Ha szívesen töltenéd a nyári szünidő egy részét Katica Tanyán, akkor szólj anyának, apának, tesónak és jelentkezz hozzánk a Katica Tanya Napközis táborába! Szuper programokkal várjuk a táborozni vágyókat hétfőtől péntekig!

Napközis Tábor a Katica Tanyán!

2020. június 22-től várhatóan augusztus elejéig a nyári szünetben, hétfői kezdéssel indítjuk a táborainkat. A jelentkezési határidő június 8. A tábor helyszíne természetesen a Katica Tanya Élményközpont, transzfert biztosítunk kaposvári indulással és érkezéssel az autóbusz-pályaudvarról is.

A színes, élményekkel teli, szabadtéri programok mellett, interaktív, ismeretterjesztő és műhelyprogramokkal is készülünk. A táborozók számára napi három étkezés mellett, folyamatos limonádé is biztosítva van! Az egész család számára fergeteges kikapcsolódás lehet az itt töltött hét, hiszen akár a napközis tábor alatt is foglalhattok szállást a Katica Tanyán. Próbáljátok ki kényelmes apartmanházaink valamelyikét!

A tábor ára 25.900 ft/fő/5 nap de tesóknak 5% kedvezmény jár! Ha szívesen velünk tartanál, akkor nincs más dolgod  jelentkezéshez, mint elküldeni e-mailen az info@katicatanya.hu címre a következő adatokat: 

  • a gyermek nevét, életkorát,
  • a szülő nevét, telefonos és e-mailes elérhetőségét,
  • a választott hetet.

A tábor szórólapja letölthető innen.