Vissza

Hírek

Szent Mihály napja, és mesés hétvége a Katica Tanyán

2019. szeptember 23.

Hétvégén ünnepeljük Szent Mihály napját, amely egész Európában ismert parasztünnep. Látogassátok el hozzánk ezen a hétvégén is, hogy a Szent Mihály napi program mellett a több mint 100 kül - és beltéri játékalkalmatosságot is kipróbálhassátok!

Szent Mihály napja, és mesés hétvége a Katica Tanyán

Ez a nap a gazdasági évnek egy fontos fordulópontja. Az Alföldön, és Eger környékén a szüret megkezdésének időpontja. Szent Mihály napján tértek vissza a György napján kihajtott állatok a legelőkről. Az ünnep alkalmából mesemondással és különböző programokkal kedveskedünk nektek. 

Készítünk jóság-és csintalanság köveket, lehetőségetek nyílik bátorságpróbán helyt állni, valamint mesét mondunk, nektek pedig ki kell találni melyik mese szereplői vagyunk?! Ha már állatok, ne felejtsétek el meglátogatni a mi állatainkat is: igazi lámacsaláddal, szurikátákkal, háziállatokkal várunk bennetetek. Állataink kézhez szokottak, bátran simogathatóak.

Gasztronómiai ajánlat: fahéjas almaleves – Popeye kedvence — piskótatekercs

Szeretnénk felhívni a figyelmet az árak és a nyitvatartás változására: tájékozódjatok a Kapcsolat vagy az Árak aloldalon.

Száguldjatok a 420 méteres elektromos versenygokart pályánkon egyedül vagy párban! 

 

További programjainkról itt értesülhetsz.

Európai Uniós pályázataink