Vissza

Hírek

Szezonzáró lovagi hétvége és az Állatok Világnapja!

2019. október 2.

Lassan egyre mélyebbre merülünk az őszben, a fűtési szezon is közeleg, de mi nem csüggedünk itt a Katica Tanyán! Fergeteges szezonzáró lovagi hétvégére invitálunk benneteket!

Szezonzáró lovagi hétvége és az Állatok Világnapja!

Kihasználjuk az utolsó napsütéses hétvégét a szabadban, jó levegőn tele lendülettel, jókedvvel, melyben segítségünkre lesz a Fehér Holló középkori műhely. Fergeteges szezonzáró lovagi hétvégénken mindenki kipróbálhatja a csatacsillag hajítást, páncélt próbálhat, kardot forgathat, elmerülhet a középkor rejtélyes, homályosnak hitt világában.

Ha az idő nem lesz kegyes hozzánk, akkor sem búsulunk, hisz az Állatok Világnapja alakalmából készíthettek állatos álarcot, vagy közös állatgondozáson is részt vehettek.

Emellett rengeteg beltéri élmény, szórakozás várja a hozzánk ellátogató családokat! Hatalmas beltéri csúszdaházunk, szivacslövőnk, Kalandbarlangunk életre szóló élményekre csábít. Ha már állatok, ne felejtsétek el meglátogatni a nálunk lakó állatokat is: igazi lámacsaláddal, szurikátákkal, háziállatokkal várunk bennetetek. Állataink kézhez szokottak, bátran simogathatóak.

Gasztronómiai ajánlat: gulyásleves – csülök pörkölt – mákos guba

Szeretnénk felhívni a figyelmet az árak és a nyitvatartás változására: tájékozódjatok a Kapcsolat vagy az Árak aloldalon.

Száguldjatok a 420 méteres elektromos versenygokart pályánkon egyedül vagy párban! 

 

További programjainkról itt értesülhetsz.

Európai Uniós pályázataink