Vissza

Hírek

Elkészült a Katica Tanya új fogadóépületének belső tere!

2023. május 26.

Elkészült a Katica Tanya új fogadóépületének belső tere!

Kedves Látogatóink!

A Katica Tanyán sok energiát fordítunk a fejlesztésre, fontos számunkra, hogy minél jobb körülmények között fogadhassunk Benneteket. Az idei évünk nagy beruházása, amibe szívünket-lelkünket beletettük, a vadonatúj fogadóépületünk belső tere elkészült és készen áll arra, hogy a hosszú hétvégén már itt fogadjunk Benneteket. A tágas, modern és kényelmes beléptetés mostantól végre megvalósul: hatalmas recepciós pulttal, számos nagyméretű síkképernyős TV-vel és a vadonatúj, kényelmes kanapékkal várunk benneteket, amin megpihenhettek a sok játék után. 

bent

A fogadóépület Pünkösdi hétvégére való átadása és a látogatók minél kényelmesebb kiszolgálása mindennél fontosabb volt számunkra, így először a belső munkákat véglegesítettük. A külső-belső munkálatokat folytatjuk, az átmeneti időszakban köszönjük türelmeteket és megértéseteket!

Várunk benneteket sok szeretettel a hosszú hétvégén, számos programmal készülünk a gyerekeknek pedig ajándék fagyival kedveskedünk!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink