Vissza

Hírek

Gyerekprogram ajánló

2018. április 11.

A Katica Tanya Patcán egy igazi élményparadicsom a gyermekes családoknak is. Sokféle igényt képes kielégíteni, minden apró kívánságot, szükségletet figyelembe véve.

Gyerekprogram ajánló

Hatalmas tér áll rendelkezésre a pihenésre, ha valaki ülőmunkát végez és szomjazza a mozgást. Például az irodában, iskolapadban is nagyon sokat és sokáig kell egy helyben maradni. Egy tanyán, ahol örök mozgásban van a legutolsó porszem is, nem kell félni, hogy unott arcokkal találkozunk. Ez a 12 hektáros játszótér ontja a lehetőségeket. Itt egy játék, ott egy játszóház, amott egy kedves háziállat. 

Amerre nézünk, nyugalommal és elégedettséggel találkozhatunk: - igen megérkeztünk; végre eljött a jól megérdemelt kikapcsolódás! – sóhajthatnak fel anyukák, apukák. A gyerekek csak felkiáltanak, mintha most látnának először szurikátát. Valóban, eddig csak a tévében. Sok a kérdés, nagy a csodálkozás és elhangzik egy-két „Jaj, de aranyos” felkiáltás is, mígnem kimutatják foguk fehérét a kis vérmes ragadozók, ha a közös étkezésről van szó.

A hétvégék a legpezsgőbbek, amiről a tematikus programajánlat gondoskodik. Kézműves foglalkozások, természetismereti, hagyományőrző, állatgondozási, gazdálkodási programok színesítik a napot. Ezekben mind olyan tevékenységekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek és szüleik, amelyekben új ismeretekre tehetnek szert, akár együtt is alkothatnak valamit.
A tópart nyáron üdítő, főleg a vízipark, ahol lehet hűsölni, pancsolni, fröcskölni, de lufi csúzlival akár csatákat vívni, kicsit rosszalkodni. Aztán pihenésképp felülni a Matyi vonatra. Egy családi mini túra után egy közös erővel hajtott járgányra pattanva gyakorolható a csapatmunka is.

A fáradhatatlan ugrálók a trambulinokat, ugráló dombokat nyüstölhetik. A vízi járgányok flottája készen áll a hullámok szelésére a tavon. A pontonhíd és kézi komp kihívás elé állítja a családot. Az óriás labirintust is érdemes kipróbálni, amelyben a kitaláláson kívül plusz feladat várja a bolyongókat. A kisebbek hordóutánfutóval hasíthatnak, onnan megkémlelni a sok jószágot, lovakat a mezőn, kecskéket a legelőn.

Aki már bizonyos magassági szintet elért, kipróbálhatja a kiütlek játékot, ahol a versenytársak fizikai erőnlététől függően garantált lesz a pillanatnyi kimerülés. Kis katicáért már jöhet is a következő ingyenes kör. Néhány kör lovaglás is igazi élményt kínál. Pihenésképp csúszhatunk az óriáscsúszdákon.  A fánkokban ülők haja lobog, és arcukon önkéntelenül is megjelenik a mosoly.

A Telibe Találda különálló fedett részen biztosít helyet a legális randalírozásra. Sérülésmentesen lövöldözhetünk egymásra a szivacslabdákkal. A focibiliárd szintén ázás mentes övezet, ahol a focilabda méretű biliárdgolyókat dákó helyett a lábunkkal lökködhetjük.
A pedálos gokartokhoz nem kell méricskélni a magasságot. Lábbal hajtott szerkezetekkel hódolhatnak a vezetés szerelmesei a pályán.
A kalandvágyók kötélpályákon mászhatnak, csúszhatnak, középkori várból csodálhatják meg a tájat.

Az egyedülálló méretekkel rendelkező fedett játszó,- és csúszdaház minden korosztálynak egyszerre nyújt szórakozást. A több mint 10 hektáros területen elszórt játékok nem hagyják nyugodni a fantáziát. Ebéd közben még több, újabb felfedeznivaló vésődik tervbe. Az agytekervények pedig tovább dolgozhatnak az eldugott rejtvények, fogós kérdések megválaszolásával – akár a mosdókban is.
A csoportok, osztályok érkezésére is felkészült az élményközpont, valamint nyári táboroztatást és szülinapi zsúrok lebonyolítását is vállalja.