Vissza

Hírek

NYÁRI PROGRAMOK GYEREKEKNEK

2018. január 16.

A nyár probléma... A nyári szünet még nagyobb probléma... A nyári szünet tartalmas eltöltése a lehető legnagyobb probléma...

NYÁRI PROGRAMOK GYEREKEKNEK

Persze attól függ, kinek a szemüvegén keresztül nézzük. A szülők szemszögéből hatalmas, embert próbáló tevékenység megszervezni a szünet idejére megfelelő nyári programokat. Ne is kerüljön sokba, a gyerek is jól érezze magát, tartalmas is legyen, és anya se aggódjon túl sokat. Szóval nem egyszerű... A gyerekek oldaláról hatalmas lehetőségekkel teli, féktelen, iskolamentes, igazi nyár illatú pihenés.
A Katica Tanya nyári napközis tábora a szülők, és a gyermekeik igényeit is tökéletesen kielégíti. A szünet kezdetétől egészen a végéig 5 napos (heti) turnusokban várjuk igényes környezetbe a táborozni vágyókat. A gyerekeket a kaposvári távolsági buszpályaudvaron várják minden reggel kollégáink, és oda is érkeznek vissza velük a nap végén. A tábor díja tartalmazza a napi ellátást, a szervezett, és szabadidős programokat is.

Szervezett programok:

A hét első napja ismerkedéssel kezdődik a lovagvárnál. Már ekkor kezdetét veszi a hatalmas kaland. Minden nap más területen próbálhatják ki kreativitásukat, merészségüket, tudásukat és emlékező tehetségüket a gyerekek. Sokféle kézműves foglalkozás keretén belül alkothatnak maradandót. Erdei kötélpályánkon mindenki megmutathatja, mennyire bátor és merész. Interaktív és ismeretterjesztő környezetutadossági foglalkozásaink alatt plusz tudást szerezhetnek játszva az állatokról és környezetünk védelméről. A jövőre nézve életre szóló szemléletet kaphatnak Földünk megóvásáról. Megtapasztalhatják milyen lóháton ülve élvezni a nyári napsütést. A hét utolsó napján egy közös hagyományőrző foglalkozással zárják a tábort. Az együtt sütött langallóval megvendégelik az értük érkező szülőket.

Szabad programok:

A táborban résztvevő gyerekek a szabad programok idejében korlátlanul használhatják az élményközpontot kísérő nevelőik felügyeletében. A fröcsi játszótéren a  víziparkban boldogan hűthetik le magukat a nyári rekkenő hőségben. Önfeledten ugrálhatnak a számos trambulinon, ugrálódombon. Csapatversenyt szervezhetnek óriáslabirintusunkban, illetve akadálypályáinkon. Rendszeresen részt vehetnek az állatsimogatásokon és gondozásokon. A gokart pályán őrült versenyeket rendezhetnek, melyek folytatásaként az óriás játszó és csúszdaházban is megmérkőzhetnek. A Telibe-Találda is kedvenc helye a lurkóknak. Hatalmas „szivacsháborúk” megvívására ez a legalkalmasabb helyszín egész Somogyban. 2018 tavaszától már egyedülálló beltéri mászófalas játszóházunkat is birtokba vehetik. Tanya körüli utazást tehetnek a Matyi vonattal az édes illatú nyárban. A Kiütlek játékban kiderülhet, ki a legügyesebb az ugrásban, ki bírja a legtovább szuflával. Akár még egy számháború is beleférhet a sűrű programba a Katica Tanyát övező tanösvény mentén.

Napi ellátás:

A gyerekek napi ellátása tartalmazza a tízórait, két fogásos ebédet, uzsonnát, és a nyári melegben az egész napos folyamatos frissítő italokat: házi szörpöt, limonádét.  Ha úgy érzed, van kedved nálunk eltölteni egy, vagy több izgalmas hetet, akkor jelentkezz személyesen a Katica Tanyán vagy küldj e-mailt az info@katicatanya.hu-ra. 
A tábor díját 2 részletben is be lehet fizetni. Ha hozod a tesódat is, akkor 5% kedvezményben részesülsz!
Ez egy olyan nyár lesz, amiért jövőre is vissza fogsz jönni.