Iskolapályázat

 slider kép 1

Ökosuli pályázatunk lezárult! Megvannak a dobogósok!

 

Nem volt könnyű dolgunk, összesen 38 jobbnál-jobb pályázati anyag érkezett. Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztek a Katica Tanya Ökosuli pályázatára. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen sok környezettudatos iskola, tanár és gyermek van, akik mind sokat tesznek a fenntartható életvitelért. A pályázat célja pedig pont az volt, hogy később más iskolákat is inspirálhassunk a pályázókkal közösen, ezért holnaptól körülbelül negyedéven át minden héten bemutatunk 2-3 kisfilmet a Katica Tanya Facebook oldalán.

Nehéz volt kiválasztani a nyerteseket, de muszáj volt. A nagy viták lezárásaként pedig úgy határozott a Katica Tanya vezetősége, hogy 3 díjazott helyett 5 legyen, így az alábbi csoportoknak gratulálunk a dobogós helyezésekért:

I. helyezett - Bárczi Gusztáv Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény - ZÖLD SZEMÜVEG CSOPORT

 

 

II. helyezett - Kispesti Erkel Ferenc Általános Iskola - ÖKOSZAKKÖR TAGJAI
II. helyezett - Zalaapáti Gábor Áron Általános Iskola - 5. OSZTÁLYA

 

III. helyezett - Somogyjádi Illyés Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Mezőcsokonyai Tagiskolája - ZÖLDÍTŐK
III. helyezett - Gazdagrét Csíki Hegyek Általános Iskola - BEST TEAM 5.C.

A többieknek még egyszer nagyon köszönjük, hogy pályáztak. Nagyon színvonalas anyagok érkeztek, a bemutatott környezettudatos tevékenységek pedig még jobban megdobogtatták a szívünket. Büszkén és örömmel mutatjuk be Őket a közösségi médiában.

 

Európai Uniós pályázataink