Vendégkönyv

Baji Alexandra

2024.06.30 - 14:16

Nagyon tetszett a hely, a játékokkal és az ételekkel nagyon elégedett vagyok. Köszönöm az élményeket nekem a csoportomnak és a barátaimnak is.

Solymosi Ferenc

2024.02.25 - 07:48

Hirtelen jött foglalás! Csütörtökön foglaltunk pénteken jöttünk feleségemmel és két gyermekkel! Az Öreg Ház volt szabad ami érkezésünkor (hála a lelkesen, kitartóan együttműködő Katica Tanya dolgozóinak és vezetőinek♥️) mint egy édes otthon melegen, tisztán, illatosan várt minket a (mivel egy otthoni előre nem látható probléma miatt később érkeztünk sem volt probléma a szállásunk átvétele, mert útközben telefonon jeleztük ezt hogy előreláthatólag 18 óra után érkezünk) megbeszéltek szerint! Ezúton itt is gratulálok a Tea töltőhálózat oldalán hétfőn olvasott Fenntarthatósági díjért! Igazából én itt értesültem először a Katica Tanya létéről és tevékenységéről! Úgy is alakult ahogy írtam bejegyzésben, hogy hamarosan találkozunk, de hogy ilyen gyorsan azt én sem gondoltam, de így alakult hogy csütörtökön foglaltam pénteken jöttünk! Szombaton az élménybirtokon voltunk különböző programokon vettünk részt ( többek között elejétől a végéig részt vett az egész család a kenyérsütésben dagasztástól egészen a kemencében sütésig egy a Katica Tanyán dolgozó animátor tevékenységével végig vezetve aki egy nagyon kedves, segítőkész, informatív fiatal asszony tele energiával és jóindulattal! Köszönjük a finom, friss ropogós kenyeret! Jó választás volt! Még így másnap az Úr napján is isteni finom!) Kenyérsütés (kenyérvásárlási lehetőség), hálószövés, Jégtörő Mátyás Isten ajándéka (sajnos ezt kihagytuk), állatsimogatás, tekerős gokartozás, további számos kültéri játékok, kilövőlde, csocsó, billiárd...! Ebédet a helyben működő kitűnő étteremben fogyasztott a család! Az egész családnak ízlett és bőven elegendő adagok vannak kedvező áron! Én zselici vadpörköltet ettem tarhonyával vegyes savanyúsággal(nagyon finom volt!) Családunk minden tagja jóízűen, jóllakva állt fel az asztaltól és zárásig jól érezte magát az élményközpontban! Nyáron visszajövünk, mert március 15 után még több program vár ránk! Jó volt ez a hétvége arra hogy megismerjük a Katica Tanyát! Autónkat(mint régen a lovat egy hosszú út után kikötötték és enni, inni adtak neki, hogy majd pihenten, jóllakva folytathassa útját) kikötöttük és rácsatlakoztattuk a Tea töltőhálózat Katica Tanya által 100%-ban teljesen napenergiával helyben termelt árammal működtetett AC töltőre! Így amíg mi bent jól éreztük magunkat és jól is laktunk addig a mi "e-lovunk" is árnyékban pihenve jól lakott! Köszönjük szépen! További sikereket kívánok! Ez egy nagyon jó út amin elindultak és haladnak! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Érdemes időben foglalni! Nekünk szerencsénk volt hogy volt szabad ház! További szép napot kívánok! Isten áldja!
Solymosi Ferenc és családja!
2024.02.23-02.25.

Szűcs Jánosné

2023.10.05 - 04:22

Gratulálok ehhez az egyedülálló élmény központhoz, ahol a család minden tagja megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget!

Tóth Róbert

2023.08.01 - 14:16

Faházas szállásban voltunk.Nagyon tiszta csendes szép rendezett környezetben.A közös használatú helységek átlagon felüli tisztaságúak,és jól felszereltek.A személyzet kedves,a játékok szuperek,ételek is finomak,csak ajánlani tudom és mindenre elfogadják a szép kártyát még az e-gokartra is.

Anikó

2023.07.30 - 20:30

A szállás szuper! Tiszta és rendezett!
Az ott dolgozók mosolygósak, kedvesek, közvetlenek, barátságosak és segítőkészek!
Az ételek finomak!
A játékok…. Aztaaaaa hatalmas élmény ❤️❤️❤️
Ölellek titeket innen is. Jövőre ismét találkozunk!❤️

Bea 2023 07 24

2023.07.28 - 11:43

Minden nagyon jó volt, nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók ????. Az ételek finomak föleg a vad pörkölt ????,és mind ez meg fizethető áron ????

Süvi

2023.07.23 - 17:37

Először voltun, de már tervezzük a jövő évben is megyünk! Gyerekeknek, nekünk is nagyon tetszett. Az animátorok, egyéb dolgozók kedvesek, figyelmesek, segítőkészek . A játékok szuperek. Ajánljuk aki még nem volt ott, okvetlen látogasson el. Legalább 3 napra.

Hajni

2023.05.30 - 21:11

A gokartoknál a fiúk nagyon kedvesek, mosolygósak, segítőkészek, és gyorsak voltak! Kalappal nekik, szépen managelték a helyzetet!

Szántó Attila

2023.05.28 - 21:49

Nagyon jó a katicatanya mindenkinek ezt ajánlom a szórakozást és a kikapcsolódást

Léna - Ági - Szabi

2023.05.01 - 11:58

Tegnap harmadszor voltunk Nálatok, szuper jól éreztük magunkat. A szokásos tetkó, pólófestés, viaszkéz készítés mellett új tevékenységet is megismertünk: langallót sütöttünk. Szeretnénk megköszönni Hajni türelmét, figyelmességét, segítőkészségét, amit egész nap tapasztalatunk! Külön köszönet az élményért, isteni finom lett a langalló, örülünk, hogy az egész elkészítési folyamat részesei lehettünk.
Csak ajánlani tudom a helyet, mindig van valamilyen új felfedezni való. Sok sikert a további munkátokhoz, érkezünk még ☺️

Virág

2023.04.09 - 21:00

Maximális tisztelet és elismerés a személyzetnek!! Kedvesek, mosolygósak, segítőkészek!! Mindenhez is értenek!!! Sokoldalúak! Ők a helyszín szíve!! Jópofa hely! Szórakoztató, tiszta, informatív. Nagyon elégedett vagyok, ajánlom másoknak is! :)

Kozák Kati

2022.11.26 - 23:45

Szerintem ezek a lehetőségek jók.

Babos Bertalan

2022.10.31 - 13:25

Nagyon tetszik.
Nagyon sok játèk van.

Orsós Katalin

2022.10.29 - 21:26

Nagyon jó volt mi a családommal az idén már másodszor voltunk,és még tervezünk menni. Kiváló barátságos fogadás ,kiszolgálás és remek szórakozási lehetőségek

Szabrina Fehér

2022.08.17 - 06:14

Mi idén voltunk de nagyon szuper volt minden játék nagyon szórakoztató hely imádjuk

Szélpál Zoltán

2022.07.27 - 22:38

Szívesen látogatunk el!

Sermaul Viktorné

2022.06.07 - 19:02

A mai napon egy óvodás csoporttal voltam ott, nagymama ként. Hát, szemem- szám elállt a csodálkozástól! Szuper hely valóban! Szenzációsan éreztem magam az unokámmal együtt. Köszönöm szépen! Jó kis izgalmakkal teli nap volt ????

Kukorelli Teodóra

2022.04.18 - 21:27

16 éve járunk a Katica tanyára. Lassan a gyerekek felnőnek, de mi akkor is menni fogunk. Nagyon jól éreztük ma is magunkat, köszönjük!! ????❤️

Huszka Ildikó

2021.10.09 - 09:01

Többször voltam már tanárként Katica Tanyán! Vagy egy hét táboroztatás alkalmával (környezetvédelmi tábor), vagy osztályfőnökként az osztályaimmal. Mindig nagyon elégedettek voltunk mindennel. A programokkal, az ellátással, a szállással, a tisztasággal, a segítőkészséggel és nem utolsó sorban azzal a szeretettel, ahogy foglalkoztak velünk! Nagyon hasznos és példaértékű, amit képviselnek. Mind az emberi, mind a szórakoztatás, mind a környezetvédelem oldaláról!

Pesti Magdolna

2021.07.09 - 07:59

Tegnapi napot a Katica tanyán töltöttük a családommal. Fantasztikus hely csodálatos környezetben. Mindenki nagyon kedves volt velünk. A meleg ellenére nagyon élveztük a rengeteg lehetőséget.
Köszönjük szépen. További minden jót kívánunk. Reméljük sikerül eljutunk újra.

Pesti Magdolna

2021.07.09 - 07:58

Tegnapi napot a Katica tanyán töltöttük a családommal. Fantasztikus hely csodálatos környezetben. Mindenki nagyon kedves volt velünk. A meleg ellenére nagyon élveztük a rengeteg lehetőséget.
Köszönjük szépen. További minden jót kívánunk. Reméljük sikerül eljutunk újra.

Themba Bila

2021.02.21 - 21:51

Hi there. My name is Themba from South Africa. I was looking at your track and I really like it. I was wondering if you would be in a position to share the tracks information, size, length etc. I would like to have a track like yours done in my country

Kara család

2020.08.24 - 10:28

Nagyon tartalmas és jó szórakozásokkal teli, vidám 3napot töltöttünk el a tanyán, és 3éjt az első házban! Köszönünk mindent! Csodálatosan éreztük ismét magunkat! Az ételek finomak, megfizethetőek, a programok érdekesek és szuperek, az állatok szépeknés látszik hogy figyelnek rájuk, és a szállás is kulturált! :)

Liska Beáta

2020.08.16 - 05:25

Nagyon nagy élmény volt kicsiknek, nagyoknak!
A játékok szuperek, biztonságban éreztem a gyerekeimet.
Az ott dolgozók türelmesek, segítőkészek. Tisztaság van.
Az ételek finomak és az áruk is megfizethető.
Köszönünk mindent!
Még biztosan visszatérünk!

Gombár-Erkli Katalin

2020.08.03 - 17:22

Fantasztikus két napot töltöttünk a férjemmel és a két gyermekünkkel a tanyán! Kiemelten köszönjük a személyzet szeretetteljes munkáját! Mosolygósak, kedvesek, közvetlenek, nincs számukra lehetetlen feladat, vagy megoldhatatlan probléma. Figyelmesek és türelmesek. A programválaszték számunkra tökéletes volt. A nagy gokartot mindannyian nagyon élveztük, klassz, hogy lehetőség van a kicsiknek is kipróbálni az "anyósülésen". 100 % biztonság van mindenhol, nagyon figyelnek erre. Az egész tanya nagy területen helyezkedik el, így nem tapasztaltunk tömeget, pedig nagyon sokan voltunk. Minden helyszínen van mosdó, mindenhol van segítő személyzet, folyamatos a kommunikáció, van hangosbemondó. Elég sok árnyékos hely van, bárhol le lehet ülni a kihelyezett pihenőkön. Sok-sok maradandó élményt kaptunk, mindenképpen visszatérünk!

Mihovics Márton

2020.07.04 - 22:20

Kedves Katica Tanya!

Ebben az évben többedszerre látogattunk el a mai napon a létesítménybe és nagyszerűen éreztük magunkat. Egyetlen problémával szembesültünk mindannyiszor, amit szeretnék megosztani Önökkel. Ez a Matyivonatra és a Hordójáratra való feljutás lehetetlensége. Az indulás elött 15-20 perccel egy egy személy foglalta a szabad helyeket, így nem tudtunk ezen részt venni. Kérem, fontolják meg annak a lehetőségét, hogy jegyvásárlásnál lehessen időpontot foglalni ezekre az atrakciókra, így mindenki tudná előre, hogy mikor van helye a járatokon.

Köszönöm.
Mihovics Márton

Vendég

2019.11.16 - 09:22

Jó az oldal!:)

Greksa J.

2019.08.22 - 16:29

Szuper hely. Amivel jobbá tehetnék, az a napelemes árnyékoló rendszer amivel áramot nyerhetnek és egyúttal a hőségben árnyékot biztosíthatnak a várakozó gyerekeknek és szülőknek. Valamint az étteremben a sorban állók részére legalább egy ventilátort is felszerelhetnenek. Az éttermi kiadót kis fallal elvalaszthatnák amivel megoldható lehetne, hogy a ventilátor vagy esetleg a légkondicionáló ne hutse le az ételt.

Niklai Judit

2018.11.25 - 22:19

Nagyon szuper hely, jól ki van találva, kedvesek a dolgozók is. Minden alkalommal nagyon jól érezzük magunkat. Egy másik hozzászólóhoz hasonlóan én is javasolnék egy pihenős-alvós szobát a piciknek, ha van rá lehetőség.

Kárai István

2018.08.19 - 12:55

Remekül éreztük magunkat, mint gyerekek és szülők egyaránt. Csak ajánlani tudom.Gratulálok a megvalósításhoz.Biztos visszatérők leszünk!

Rita

2018.08.14 - 13:28

Nagyon jól éreztük magunkat, gyerekek és felnőttek egyaránt, szenzációsan sok és élvezetes lehetőség van a szabadidő értelmes, közös eltöltésére. Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz.
Egyetlen észrevétel: sok olyan család is látogat Önökhöz, ahol még a gyerekeknek szüksége van délutáni alvásra. Ez sajnos nem megoldható a Tanyán, így délután 4-5 körül rengeteg síró, nyűgös, fáradt gyereket láttunk (szüleikről nem is beszélve). Egy alvós-pihenős szoba kialakítása remek lenne.

Bencsik Bianka Blanka

2018.08.06 - 13:10

Nagyon jól éreztük magunkat!
Ajánlom mindenkinek!

Johanna 2 család

2018.08.02 - 07:26

Fergetegesen éreztük magunkat!
Természetesen a gyerekek is ,de mi felnőttek is nagyon igényes mindenre figyelnek. Kiváló értékelést adok :) :)
Csak egész napos programnak ajánlom.
Köszönjük. 2 család Bács megyéből

Szabó Attila

2018.07.14 - 22:31

Jó estét!Az sajnos nem derül ki,hol van ez pontosan helyileg!?

Dominik

2018.07.11 - 11:24

nagyon jó

katica_admin

2018.05.17 - 10:55

Kedves Németh Rita! Sajnáljuk, hogy csalódást okoztunk. A tényszerűség kedvéért: az összesen 100 féle attrakciónkból mintegy 5 az, ami fizetős - tehát az élmények 95%-a egyetlen belépővel élvezhető. pl. beltéren a mászófal és a mini-bowling különdíjasok, másik mintegy 50 féle játék nem. A Matyi vonat és a hordójárat az előre meghirdetett időpontokban addig megy, amíg vendég igény van rá, kb. 5-10 perc várakozási idő lehet szükséges, ha nem fértek fel az első menetre. Mivel sokan jönnek hozzánk, úgy tartjuk igazságosnak, hogy mindenki egyszer utazhasson vele a belépő részeként. Reméljük, máskor sikerül kicsit jobban éreznie magát.

Németh Rita

2018.05.17 - 10:03

Többször jártunk már itt.Most kicsit csalódást okozott nekem.
Animátorok hiánya.Belépőn felül a benti játékokért is kell fizetni.A hordos és a másik "vonat" is csak 2 óránként indul.
Amit csak 1x lehet használni,mert a többi menet már fizetős.

Homokszentgyörgyi Óvoda Szülői Munkaközösség tagjai

2018.02.23 - 13:25

Kedves Katica tanya!
Szeretnénk megköszönni, hogy a 2018. február 17-én tartott Farsangi bálunkra Homokszentgyörgyön tombola felajánlásként családi belépőt ajánlottak fel!
A bál bevételéből az óvoda 29 fős Katica- csoportja idén tavasszal a Katica tanyára fog ellátogatni!
Köszönettel,
Homokszentgyörgy Óvoda Szülői Munkaközösség tagjai

János

2017.09.14 - 18:38

Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó kis hely. Egész napos elfoglaltság a család minden tagjának. Külön becsülendő a környezettudatosság amivel a park egész területén találkozhat az ember.

Annyi észrevételt tennék csak, hogy mink bár a park kiírása szerint (és belépők díjszabása szerint is) főszezonban voltunk ott, 09.13.-n még is voltak játékok amik nem üzemeltek és nem volt lehetőségünk kipróbálni. Ezek ellenére egész nap jól éreztük magunkat, csak hát a teljes árú belépő ellenében jó lett volna mindent kipróbálni. :(

Talán majd legközelebb sikerül, mert minden bizonnyal még visszatérünk. :)

Szabóné Kámán Mónika

2017.08.08 - 19:13

Csodálatos hely , csodálatos emlékek . Kár lett volna kihagyni. Remélem még fogunk találkozni. Mindenkinek nagyon szépen köszönünk mindent. Szabóné Móni

Szabóné Kámán Mónika

2017.08.08 - 19:06

10 napot töltöttünk ezen a csodálatos helyen . Élveztük minden percét . Köszönjük. Szabó család

Szabóné Kámán Mónika

2017.08.08 - 19:03

Csodálatos hely , szép emlékek . Örülünk , hogy rátok találtunk . Mindent nagyon szépen köszönünk.

Kurdi Toma Géza

2017.07.23 - 23:20

Nagyon jól éreztük magunkat a

Laci és családja

2017.06.15 - 07:21

Igen jó volt.
Köszönjük Katica Tanya!

Rácz Szófia

2017.05.14 - 13:18

Mi az osztállyal most pénteken (2017 05 19-21) fogunk menni a tanárunk Szabó Adrienn már most megy másodszorra és azt mondja hogy nagyon nagyon jó. Reméljük hogy jó lesz. Köszönjük szépen a Katica Tanyának!

Péter Tamás

2017.03.26 - 16:20

Most voltunk először a családdal. Nagyon jó élmény volt az egész családnak! Biztos vagyok benne, hogy többször visszatérünk :)

Blanka

2016.10.30 - 09:12

Mi már ötször voltunk de mindig hamar vissza megyünk! 11 éves vagyok és nagyon jó holnap megyünk. Mindenki nagyon kedves .Ezen meglepődtem mert eddig minden helyen olyan unottak voltak. ♡♥★☆♥★★★☆☆☆☆◆◆◆◆

Kiss Zoltán

2016.09.20 - 16:29

Szeptember közepén voltunk a parkban.A gyerekeink jól érezték magukat.Nekem csak annyi az észrevételem ha bizonyos szolgáltatások nem működnek, (időjárás vagy egyéb okokból pl.:vizes játszó park rész)legyen ez látható a belépő árá

Kiss Zoltán

2016.09.20 - 16:29

Szeptember közepén voltunk a parkban.A gyerekeink jól érezték magukat.Nekem csak annyi az észrevételem ha bizonyos szolgáltatások nem működnek, (időjárás vagy egyéb okokból pl.:vizes játszó park rész)legyen ez látható a belépő árá

Béresné Makovi Rita

2016.08.25 - 19:34

Egy hosszú hétvégén voltunk családommal a KaticaTanyán,kempingben.Nagyon jól éreztük magunkat,élveztük a csúszdákat,az állatok közelségét.A kemping mosdó részének tisztaságára is figyelhetnének.Ettől eltekintve(hiszen sátoroztunk

Béresné Makovi Rita

2016.08.25 - 19:33

Egy hosszú hétvégén voltunk családommal a KaticaTanyán,kempingben.Nagyon jól éreztük magunkat,élveztük a csúszdákat,az állatok közelségét.A kemping mosdó részének tisztaságára is figyelhetnének.Ettől eltekintve(hiszen sátoroztunk

margaréta

2016.06.20 - 14:58

Mi az osztályal 2016 mályus 23. án voltunk és nagyon jóléreztem magam ajánlom hogy menjetekel

margaréta

2016.06.20 - 14:52

az osztállyal 2016 május 23. án megyünk. Már nagyon izgulok de félek hogy hiányozni fog a családom .

Petra

2016.06.04 - 15:17

Osztálykirándulni voltunk, jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, laza és poénos volt. A kalandpálya szuper! Köszönjük a tv-t a Magyarország-Elefántcsontpart meccshez!

Gondiné Csányi Mónika

2015.12.22 - 15:01

Nagyon szuper hely! Olyan jó lenne ha az országban több helyen is lenne katicatanya!

Kun Anna

2015.11.07 - 08:52

Mi már 3-szor voltunk itt. Mindenkinek ajánlani tudom.Ma megyünk megint. Az ételek nagyon finomak. A csúszdák SZUPEREK! Nagyszerű hétvégi program. ANNA 10 éves

Éltes Egymi

2015.09.28 - 18:59

Felejthetetlen napot töltöttünk a Katica Tanyán. Nagyon sok élménnyel gazdagodtunk. Köszönjük!

Ózdi Roland

2015.07.04 - 19:32

Mai napon jártunk itt és nagyszerű élmény volt a gyerekünk számára nem beszélve rólunk szülőkről, lehetséges, hogy még az idén még egyszer eljövünk hiszen pazar volt. Csak ajánlani tudom minden gyerek és szülő számára. Ózdi Ro

laura

2015.04.25 - 15:58

Hello nem régen voltam és nagyon jó volt. Szivesen elmenék még egyszer. Köszönöm ezt a jo élményt.

Gábor Mária

2014.09.28 - 20:45

Augusztus 30-án a Katica tanyán ünnepeltük Attila fiam és párja Zsófia házasságkötését. Azért választottuk a Katica tanyát az ünnepség helyszínéül, mert 4 évvel ezelőtt lányomék esküvőjét is itt tartottuk és mindenki nagyon j

Akkermann Katalin

2014.09.01 - 09:00

Minden nagyon jó volt,szuper az ötlet és a kivitelezés.A szolgáltatás és az élmény nagyon magas színvonalú ,aki itt nem érzi jól magát azt csak sajnálni tudom. A belépő megfizethető 5000 ft 2felnőttnek és 1gyereknek és nem 10000-1500

Dr Juhász Árpád

2014.08.12 - 09:50

4 napot töltöttünk a tanyán a 7 éves kislányommal. Felejthetetlen nyaralás volt. Sok ember volt, de a terület nagyságából adódóan nem volt zavaró. Kislányom a mai napig emlegeti Misi bácsi állatsimogatóját Borkával és Rolanddal. A s

Csillag Mónika

2014.07.18 - 14:18

Mi most voltunk a három gyermekünkkel (8,5,2 évesek)., mind nagyon élvezték. A szállásunk - Öreg ház- is tökéletes volt egy család számára. Maradandó élmény marad az egész családnak. Köszönjük szépen! Csillag Mónika

Tököli Dominik

2014.05.22 - 20:29

Sziasztok! Mi is holnap (2014.máj.23,péntek)-en megyünk, de remélem negyon jó lesz és az egészosztály is már nagyon-nagyon várja! Holnap MI OTT LRESZÜNK!!! :)

Ágota

2014.04.26 - 14:45

2 hete voltam a gyerekeimmel,és a 3 éves unokámmal. A lányomnak sikerült rábeszélnie, hogy csússzak le a kék csúszdán is. Megtettem,és nagyon nagy élmény volt, 50 évesen is. :)

Lévay Mária

2014.04.15 - 11:20

Már meg is van hogy mikor megyünk kirándulni. május 11-én és 12-én (vasárnap reggel és hétfő este jövünk haza)! Nagyon várom!!!!!!!!!!

Szücs Dóra

2014.04.14 - 19:32

Mi egy esküvő miatt mentünk (2013 nyarán) péntek reggeltől vasárnap estig (az esküvő szombaton volt) én (11) a kistestvérem (2) ayukám (36) a mamám(61) és a nagybátyám(40) is nagyon jól éreztük magunkat a szállás is fantasztikus vol

Meiszterics Kitti

2014.04.09 - 12:26

Csáó látszásilag illetve képeken jól néz ki de mi az osztállyal megyünk. ignácz dorina és lévay mária is irt nektek/maguknak/önökne. levelet:) remélem jól fogunk szórakozni elvileg májusba megyünk várjanak minke üdv: szász .endre á

Lévay Mária

2014.04.09 - 12:24

Sziasztok! Képeken nagyon jól néz ki de majd amikor az osztállyal ebben az évben megyünk és remélem hogy jobb lesz mint képen! Önöknek Meiszterics Kitti és Ignácz Dorina is levelet! :)

Kovács Nándor

2014.01.06 - 12:20

Kedves Katicák ! Idén augusztusban zselici túrát tettünk, persze előre felmérve a szállás és étkezés lehetőségeket. Patcát is beiktattuk a túraútvonalba, szimpatikusnak tűnt a kemping, s a környezet. Megérkezvén bejelentkeztünk, majd

Fazekas Csenge

2013.06.01 - 18:28

Én szerintem nagyon jó a Katica Tanya mert sok érdekesség van ott. Én a Véméndi Általános iskolával mentem 2013.04.23-tól 26-ig. Én nagyon jól éreztem magam főleg a csúszda parkba.Valaki ment a kötél pályán valaki meg ott maradt a csú

Jézsó Istvánné

2013.05.23 - 20:17

Az előszállási óvodából voltunk ma középső csoportos gyerekekkel. Nagyon jól érezték magukat szülők- gyerekek egyaránt. Néha nem is tudtam melyikük jobban!:)Sokan jelezték, hogy ide vissza kell jönni!:) Köszönjük!

Fazekas Csenge

2013.05.20 - 10:31

Szerintem nagyon jó a Katica Tanya mert voltam a Véméndi Általános iskolával és nagyon jól éreztem magam főleg a csúszda parkba. A végén már annyira megvoltam izzadva, hogy jólesett a levegő. Én nagyon jól szórakoztam a barátnőmmel.

Molnár Edina

2013.05.16 - 10:40

Köszönjük az élmény, amit a Katicatanyán kaptunk! A gyermekeim meg is kérdezték, hogy mikor jövünk vissza. Azt hiszem nemsokára! :) Még egyszer köszönöm Én és a Gesztenyéskert óvóda ( Tolna) nevében az élményt, amivel gazdagabbak

Nitta

2013.05.02 - 14:55

Nagyon jól éreztük magunkat ezen a csodálatos helyen.Sokáig fogjuk emlegetni a tegnapi napot:) Csodálatos hely,sok program,sokféle állat,....és még sorolhatnám:) Köszönjük:)

Lucus

2013.04.21 - 17:02

Kedden megyünk már nagyon várom ,de egy kicsit izgulok hogy milyen lessz !!!!!!????????? :):):):):):):):):).:):):):):):):) :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Feri

2013.01.16 - 22:42

Nagyon szuper hely! A csúszdák és a labirintusok megunhatatlanok, a személyzet kedves és profi, az étterem szuper! 5 csillag!

Andrea

2012.11.13 - 06:39

Nagyon várom a szülinapom és köszönöm ,hogy elmondtátok milyen jó.Elöszőr a McDonalds-ban akartam tartani de inkább itt finomabb,jobb,játszhatunk,olcsobb..stb... itt.Ez volt mindig is az álmom hogy farmerlánynak mutassam magam és coveboy ka

Bánszki Balázs

2012.10.11 - 18:45

Jövő hétvégén megyünk, már sokszor voltunk, de nem lehet megunni!

Toldi Krisztina

2012.08.01 - 10:59

Szuper jól éreztük Magunkat, gyerekeseknek nagyon jó hely. 4 éves kislányom is nagyon élvezte, egyszer se hallottuk hogy fáradt vagyok vegyetek fel, mert mindig történt valami ami lefoglalta. A büfébe is finom volt az ebéd, és nem drága.

Törökné Lakatos Erika

2012.07.17 - 19:20

Ismerem a tanyát, vittünk oda mi is csoportot, nagyon kellemes élmény volt, ráadásul a németeknek csoda. Most más miatt írok. Szeretném megköszönni, hogy Marcaliból befogadták azt a két fehér pulit, akik a gazdájuk kidobott. A világ le

Nagy Luca Sára

2012.07.01 - 12:51

2012.06.30.-án volt a szülinapom és nagyon-nagyon jó volt.A torták nagyon finomak voltak ahogy a szendvicsek és a limonádé is.A csúzdák voltak a legjobbak de a gokart is nagyon szuper volt.Mindenkinek nagyon ajánlom hogy ott tartsa a szülinapi

Nagy Luca Sára

2012.07.01 - 12:50

2012.06.30.-án volt a szülinapom és nagyon-nagyon jó volt.A torták nagyon finomak voltak ahogy a szendvicsek és a limonádé is.A csúzdák voltak a legjobbak de a gokart is nagyon szuper volt.Mindenkinek nagyon ajánlom hogy ott tartsa a szülinapi

arany dani

2012.05.21 - 19:53

Ma voltunk osztálykiránduláson nagyon jó volt remélem nyáron is el megyünk a családommal. :)

Makai Anita

2012.05.08 - 19:51

Nagyon - nagyon jól érezte magát nálatok ma az egész Csiga -Biga csoport és már alig várjuk hogy vissza térhessünk családostól. Köszönjük szépen!

Lévai Gábor

2012.03.19 - 14:30

Csodálatos két napot töltöttünk itt nejemmel és 3 gyerekemmel! Reggeltől estig elfoglalták magukat, alig lehetett őket megetetni. Az étterem nagyszerű volt, megnézhetitek az árakat, érdemes volt ott ebédelni. A csúszadapark nagyszerű, vé

Nikolett

2012.03.14 - 16:48

Akinek gyermeke van KÖTELES elmenni vele erre a fantasztikus helyre! Minden korosztály megtalálja a teljes napi szórakozást magának! Mi állandó visszatérő vendégek vagyunk, de minden évszakban, minden évben új és új élményeket fedezünk

Bomber Éva

2012.03.02 - 23:21

Nagyon jó az alapötlet, a programok színesek, az étel is finom, és nem utolsó sorban egész jóképű a szakácssrác.

Vilma

2012.02.28 - 20:30

Sziasztok Vilma vagyok Jártam itt a katica tanyán és nagyon élveztem, reméltem minél hamarabb mehetek újra.

divider

Új bejegyzés

Európai Uniós pályázataink