Vendégkönyv

Liska Beáta

2020.08.16 - 05:25

Nagyon nagy élmény volt kicsiknek, nagyoknak!
A játékok szuperek, biztonságban éreztem a gyerekeimet.
Az ott dolgozók türelmesek, segítőkészek. Tisztaság van.
Az ételek finomak és az áruk is megfizethető.
Köszönünk mindent!
Még biztosan visszatérünk!

Gombár-Erkli Katalin

2020.08.03 - 17:22

Fantasztikus két napot töltöttünk a férjemmel és a két gyermekünkkel a tanyán! Kiemelten köszönjük a személyzet szeretetteljes munkáját! Mosolygósak, kedvesek, közvetlenek, nincs számukra lehetetlen feladat, vagy megoldhatatlan probléma. Figyelmesek és türelmesek. A programválaszték számunkra tökéletes volt. A nagy gokartot mindannyian nagyon élveztük, klassz, hogy lehetőség van a kicsiknek is kipróbálni az "anyósülésen". 100 % biztonság van mindenhol, nagyon figyelnek erre. Az egész tanya nagy területen helyezkedik el, így nem tapasztaltunk tömeget, pedig nagyon sokan voltunk. Minden helyszínen van mosdó, mindenhol van segítő személyzet, folyamatos a kommunikáció, van hangosbemondó. Elég sok árnyékos hely van, bárhol le lehet ülni a kihelyezett pihenőkön. Sok-sok maradandó élményt kaptunk, mindenképpen visszatérünk!

Mihovics Márton

2020.07.04 - 22:20

Kedves Katica Tanya!

Ebben az évben többedszerre látogattunk el a mai napon a létesítménybe és nagyszerűen éreztük magunkat. Egyetlen problémával szembesültünk mindannyiszor, amit szeretnék megosztani Önökkel. Ez a Matyivonatra és a Hordójáratra való feljutás lehetetlensége. Az indulás elött 15-20 perccel egy egy személy foglalta a szabad helyeket, így nem tudtunk ezen részt venni. Kérem, fontolják meg annak a lehetőségét, hogy jegyvásárlásnál lehessen időpontot foglalni ezekre az atrakciókra, így mindenki tudná előre, hogy mikor van helye a járatokon.

Köszönöm.
Mihovics Márton

Vendég

2019.11.16 - 09:22

Jó az oldal!:)

Greksa J.

2019.08.22 - 16:29

Szuper hely. Amivel jobbá tehetnék, az a napelemes árnyékoló rendszer amivel áramot nyerhetnek és egyúttal a hőségben árnyékot biztosíthatnak a várakozó gyerekeknek és szülőknek. Valamint az étteremben a sorban állók részére legalább egy ventilátort is felszerelhetnenek. Az éttermi kiadót kis fallal elvalaszthatnák amivel megoldható lehetne, hogy a ventilátor vagy esetleg a légkondicionáló ne hutse le az ételt.

divider

Új bejegyzés

Európai Uniós pályázataink