Vissza

Hírek

A hosszú hétvégén is várunk!

2022. március 11.

Öltöztessük trikolorba a szívünket, mert az előttünk álló hosszú hétvége, magába foglalja Nemzeti Ünnepünket is. Emlékezzünk a hősökre, s közben váljunk magunk is hőssé egy picit!

A hosszú hétvégén is várunk!

Véget ért a maszkabál. No, nemcsak a farsang, de – remélhetően végleg – a(z orrot szájat eltakaró) maszk-kötelezettség is. Öltöztessük trikolorba a szívünket, mert az előttünk álló hosszú hétvége, magába foglalja Nemzeti Ünnepünket is! Emlékezzünk a hősökre, s közben váljunk magunk is hőssé egy picit! Az ünnepi érzések átéléséhez segítünk hozzá a kokárdakészítéssel, ami mellett virágos csatot és virágos függőt is készíthetnek a vállalkozó szelleműek.

Március 12-15 között, reményeink szerint sok-sok napsütés vár rád a Katicatanyán. Ha az ég kegyes lesz hozzánk, már attól feltöltődhetsz, hogy egy kellemes sétával körbejárod a területet. Szintén kültéri program lehet a számodra, egy kellemes gokartozás, akár kézzel-lábbal hajtva, akár az E-gokart pályánkon, ahol a száguldásnak, csak az ügyességed és a bátorságod szabhat határt.

Még mindig a falakon kívül maradva, vár rád a Vár. Középkori lovagvárunk amellett, hogy szép, még gyönyörű is; ráadásul egy csomó dolgot megtudhatsz a történelemről, ha a plakátjainkat elolvasod. Ha visszafelé még az állatokat is megnézed, biztosan fülig érő szájjal érkezel az benti játékainkhoz.

És akkor egy rövid felsorolás, hogy a megszokott programokon kívül, miben élheted ki alkotási vágyadat: kreatív pólófestés, ami garantálja, hogy egy olyan ruhadarabbal gazdagodsz, amivel biztosan nem találkozol máson; de ha a fantáziád megszalad, a fabábú készítéskor, olyan lényeket hozhatsz létre, hogy talán még te is meglepődsz.

És ami még ezen is túltesz: agyagozás Terjék Évával, ami szintén felér egy varázslattal. Ahogy az élettelen anyag, szinte élővé változik az ujjaid között, ahhoz fogható élmény ritkán élhető át.

Ha már korábban elhatároztad, hogy nálunk töltöd a hosszú hétvégét, akkor jól döntöttél, ha eddig hezitáltál, remélem, most megkönnyítettük programtervezést.
Március 12-15-i hosszú hétvégén minden nap 9:00-19:00 óra között tartunk nyitva.

Gasztronómiai ajánlatunk: Karfiolleves – töltött burgonya – vaníliás csiga.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink