Családi programok

 

A Katica Tanya felejthetetlen kalandokat kínál! A Magyarországon egyedülálló Élményközpontunkban több, mint 100 féle kül-, és beltéri játszóalkalmatosság szolgáltat családi programot az ide látogatóknak. Az év bármely évszakában, időjárástól függetlenül, bármely korosztály megtalálja a neki tetsző játékot! Háziállataink bátran simogathatóak, hiszen emberközelben nőnek fel. A hozzánk ellátogatók biztosak lehetnek benne, hogy nálunk mindig friss a levegő, és mindig találni új kalandot!

Egyéni/családos látogatóknak nem kell bejelentkezni, nyitva tartási időben bármikor látogatható!

Egynapos családi látogatást tervezek

Élményközpontunkban egyetlen belépőjeggyel a játékaink 95%-át használhatod, ha gyűjtöd a Kis Katica pontokat, akkor 100%-át! A játékokon kívül számos más foglalkozás is vár, az élmény maximalizálásához javasoljuk tájékozódj az aznapi programok között! Bármilyen korosztály talál neki tetsző elfoglaltságot: válogass játék - és programválasztónk segítségével!

Egynapos családi látogatást tervezek

Mit tudunk itt csinálni?

Több, mint 100 féle kül-, és beltéri játszóalkalmatosság közül a család minden tagja talál neki valót. Játékainkat úgy fejlesztettük ki, hogy azok minden korosztály számára élvezetesek legyenek. Célunk a szórakoztatás mellett a tanítás, a környezettudatosságra ösztönzés. Csak olyan attrakciót fejlesztünk, ami nem fogyaszt energiát, vagy ha mégis, azt megújuló forrásból teszi.

Milyen programok vannak?

Széleskörű programlehetőségekkel, hétvégi tematikus napokkal várjuk az idelátogató családokat, az év 315 napján! Válogass kedvedre időpontra keresve a programválasztónkkal!

Családi belépőjegy van?

Nálunk egyetlen belépőjeggyel a játékaink 95%-át használhatod! Kedvezményes családi belépőjegyeinkkel a kis - és nagycsaládok számára is pénztárcabarát megoldásokat kínálunk: akárhányan is vagytok a családban, minden verzióra találhattok kedvező belépőjegyet. Számold ki, mennyi lesz látogatásod várható költsége!

Ha megéheznénk, mit ehetünk?

Élményközpontunk saját konyhával rendelkezik, ahol frissen készítjük az ételeket. Vendégeinket a hagyományos és újszerű ízek kavalkádja várják. A tóparton pedig egyszerűbb étkekkel várja a látogatókat a Tóparti büfé.

divider

Többnapos családi látogatást tervezek

Élményközpontunk egyszerre kínál kültéri és beltéri változatos programokat, többféle szálláshelyet és pénztárcakímélő ellátást, így akár többnapos családi kikapcsolódást is tervezhettek hozzánk. Egy nap is kiváló kikapcsolódás, de ha több napra jössz, akkor lesz az élmény teljes! Szállóvendégeink számára kedvezményes belépőt biztosítunk! Játék - és programválasztónkkal könnyedén megtervezheted a család ittlétét, egész évben tematikus hétvégéket szervezünk!

Többnapos családi látogatást tervezek

Miért jöjjünk több napra?

Több nap alatt lehetőségetek nyílik az összes játékalkalmatosság teljeskörű kipróbálására. Tegyétek próbára magatokat Kalandbarlangunk interaktív mászófalain, csúszhattok Közép-Európa megmagasabb szárazcsúszdáján, vagy pattogjatok a trambulinparkban. A kicsiket várja Totyogó Játszóházunk és kicsi ugrálódombunk. A szülők pedig a felnőtt játszóházunk többszintes labirintusában tesztelhetik ügyességüket.

Egész hétvégés programot keresek

Tematikus hétvégi programsorozatunkon, a „Jeles napokon" a hagyományőrzést és a környezettudatosságot szem előtt tartva változatos programokkal és hozzá kapcsolódó gasztronómiával várjuk a látogatókat! Tekintsd meg a Jeles napok programjait!

Szállásra is szükségem van

Többféle szálláshelyet kínálunk a Tanyának is otthont adó faluban: 6 családi apartmanházzal, 2 közösségi szálláshellyel, kempinggel és benne 6 faházikóval. Kőházaink jól felszerelt konyhával rendelkezik. Emellett a környéken számos szállásadó partnerünk is található. Válaszd ki a számotokra legmegfelelőbbet!

Étkezésre is szükségem van

Élményközpontunk saját konyhával rendelkezik, ahol frissen készítjük az ételeket. Vendégeinket a hagyományos és újszerű ízek kavalkádja várják. A tóparton pedig egyszerűbb étkekkel várja a látogatókat a Tóparti büfé.

divider

Különböző életkorú gyerekeim vannak

A Katica Tanyán bármilyen életkorú gyerek teljeskörű élményt kap! Nálunk nem kell azon töprengeni, hogy mit csináljak a kamaszkorú gyerekkel, amíg az ovis korúval játszom. Nagyobbak és kisebbek garantáltan találnak nekik tetsző programokat és játszóalkalmatosságot a Kalandbarlangtól a Totyogó játszóházig. Válogass játékaink közül könnyedén, életkoruknak megfelelően, a Játékválasztó segítségével!

Különböző életkorú gyerekeim vannak

Játékok 3 év alattiaknak

A legkisebbeket várja Totyogó Játszóházunk, babaházaink, kültéri homokozók, állatsimogató és számtalan lehetőség. Bababarát szolgáltatásokkal: pelenkázási lehetőséggel, gyerekmosdóval, baba-mama szobával rendelkezünk. Számos játékunkat szülőkkel együtt is használhatják: a picik lecsúszhatnak a Szivárványos vagy a Szellő csúszdán is a szülővel.

Játékok óvodásoknak

Az óvodáskorú gyerekeket várja a Katica Tanya sztárja, a Matyi vonat vagy Hordójárat. Állatsimogatónkban háziállataink bátran simogathatóak. A Puhi Dühiben építhetnek búvóhelyet, vagy felhőtlenül ugrálhatnak, hasonlóan a 4 pályás Trambulinparkhoz. Kinti és benti csúszdaparkunk számos csúszdáján suhanhatnak, akár egyedül is.

Játékok kisiskolásoknak

A kisiskolás gyerekeket várja a Telibe Találda, a Minibowling, jó idő esetén a Vízipark. A vízen járni tudóknak ott a Pontonhíd és a Kézikomp. A kinti csúszdák három nehézségi fokozatban csábítják száguldásra őket, az erdei kalandpályán a Tizenéves pálya, vagy Kalandbarlangunkban 17 mászófalon tesztelhetik rátermettségüket.

Játékok 14 év felettieknek

Külön figyelmet fordítunk a kis - és nagykamasz korosztályra. Kalandbarlangunkban 17 mászófalon, különböző nehézségű ugrószőnyegeken tesztelhetik ügyességüket. Az ország egyetlen, saját termelésű elektromos energiával működtetett versenygokartpályája igazi kuriózum. A többszintes felnőtt játszó pedig minden gyermeklelkű felnőtt kedvence.

divider

Családi programhoz helyszínt keresek

A Katica Tanya ideális választás, ha a 4 fal közül kiszabadulva igazi különleges családi programlehetőséget keresel. Legyen szó nyári táborozásról, születésnapi zsúrról, egy nagyobb létszámú családi összejövetelről vagy egy esküvő teljeskörű lebonyolításáról, nálunk jó helyen vagytok, még akkor is ha több napra érkeznétek!

Családi programhoz helyszínt keresek

Családi összejövetelt szervezek

Túl kicsi a lakás vagy a kert a családi összejövetelhez? A Katica Tanya Élményközpontban 12 hektáron élvezhetitek a szabad levegőt, közel 100 attrakciót kínálunk kül -és beltéren egyaránt. Nagy szabású családi bulik esetében, ha több napra maradnátok, különféle szállásaink közül is választhattok.

Születésnapi zsúrt szervezek

Tegyétek emlékezetessé ezt a fontos napot! Az ország egyik legjelentősebb Élményközpontjában 12 hektáron, a szabadban és beltéren egyaránt, játékok zöme várja a születésnapozó csapatot. Keress rá attrakcióinkra, válassz szülinapi csomagjaink közül!

Esküvői helyszínt keresek

A Katica Tanya igazán különleges hangulatú esküvői helyszín. A Lovagvár vagy a tavunk szigete romantikus helyszín a boldogító igen kimondására. Éttermünkben az esküvői menü könnyen összeállítható, a gyerekeknek külön játszót tartunk fenn. Igény esetén szállást is biztosítunk.

Táborozási lehetőséget keresek

A Katica Tanya ideális helyszín táborok szervezésére. Környezettudatos szemléletünk igazi különlegesség nyári iskolai táborok, napközis vagy tematikus táborok lebonyolításához. Színes, élményekkel teli, szabadtéri programok, interaktív, ismeretterjesztő és műhelyprogramok, napi háromszori étkezés várja a táborozókat.

divider

Igazi különlegességet keresek

A Katica Tanya Élményközpont tele van igazán különleges attrakcióval. Nálunk olyan kül - és beltéri kuriózumokból válogathatsz, amik önmagukban is igazi ritkaságok, nemhogy egy helyen, egy belépő árával kipróbálhatod őket! Legújabb mega attrakciónk a 420 m-es elektromos versenygokartpálya, melyhez az áramot napelemeinkkel termeljük meg, így óvjuk a környezetünket. Kalandbarlangunkban 17 db mászófal várja, hogy meghódítsd a 8 méteres csúcsait. Nálunk kül - és beltéren is csúszhattok csúszdaparkjainkban, szabadtéri óriás lecsúszóink között az ország egyik leghosszabb, 190 méter hosszú pályája is szerepel. Gyertek, ha igazán különleges élményre vágytok!

Igazi különlegességet keresek

Elektromos versenygokart

Legújabb attrakciónk, az elektromos versenygokartpálya az ország egyetlen, saját termelésű elektromos energiával működtetett versenygokart pályája. 420 m hosszú pályán száguldhattok 16 együléses és 6 kétüléses gokartban. Gyertek, tegyétek próbára magatokat! Várjuk a sebesség és a versenyzés szerelmeseit!

Kalandbarlang

17 db mászófal, 8 méteres csúcsok várják, hogy meghódítsd őket! Kalandbarlangban lévő mászófalaink különböző nehézségi fokúak, szuper biztonságosak, így nem kell ellentartani míg mászol. Itt található még trambulinparkunk és minibowling pályánk is. Kalandbarlangunkban kicsi és nagy is megtalálja a neki való attrakciót!

Kül - és beltéri csúszdapark

Különösen odafigyelünk, hogy a játékaink minden generáció számára alkalmas legyenek. Háromgenerációs csúszdaparkunk lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódásra. Kül - és beltéri csúszdáink minden korosztálynak megfelelő szórakozást nyújtanak.

Adrenalin lecsúszó

Óriás lecsúszóink közül az Adrenalin lecsúszó az ország egyik leghosszabb, 190 méter hosszú pályája. Ha lecsúsztál az Adrenalinon, és repetára vágysz, folytasd a Csillapítón! A kicsiknek pedig adott a Pöttöm erdei drótkötélpálya, testmagasságuknak megfelelő akadályokkal. 

Európai Uniós pályázataink