Vissza

Hírek

A Kapos TV - Korzó című műsorában jártunk

2021. április 22.

November óta várjuk már azt, hogy újra kinyithassunk. Ezekben a hónapokban nagyon sokat segített nekünk a Látogatók, Vendégek kedves érdeklődése.

A Kapos TV - Korzó című műsorában jártunk

 

A Kapos Tv Korzó című műsorában szereplés is többek között azért volt fontos számunkra, mert mesélhettünk arról, hogyan készülünk az újranyitásra. Szeretnénk meghálálni ezt a sok érdeklődést, törődést, ezért is készülünk sok-sok meglepetéssel. 

Számos játékunkat felújítottuk, lefestettük, karbantartási munkákat végeztünk rajtuk, hogy mind biztonsági, mind kényelmi szempontok szerint megfeleljenek a látogatóknak. Például a Szélvész kültéri csúszda új szőnyegeket kapott, kényelmesebb, átláthatóbb lesz a kiszolgálás a tóparton és étteremben, több mosdó és WC került kialakításra, az apartmanházakban is végeztünk felújításokat. 

Új attrakciók, szolgáltatások és játékok is várják azokat, akik az újranyitás után ellátogatnak hozzánk. Végre leszenk dupla fánkok, így szülő és gyerek biztonságosan csúszhat együtt. A legkisebbeknek új pedálos, lábbal hajtható járgányok érkeztek, valamint lesznek új játékelemek, mint a Bungee run, petanque pálya, Patkó hajító, óriás csúzli. 

A Katica Tanya fontos hitvallása a környezettudatosság. A PET palackok  csökkentésére  ízletes és tartalmas üdítőket kínálunk automatából, PLA (kukorica alapanyag) kulaccsal. Az egyszer használatos evőeszközöket pedig mi helyben hasznosítjuk újra.

Az újdonságokról itt már beszámoltunk Nektek! Az új attrakciók mellett, újdonsült lakóinkat is megismerhetitek majd.

Várunk vissza Benneteket, de addig se maradjatok le legfrisebb híreinkről! Kövessetek bennünket a Facebook és Instagram és iratkozzatok fel hírlevelünkre is! 

Európai Uniós pályázataink