Vissza

Hírek

Agyagozás Falusiné Terjék Évával

2023. július 27.

A múltba nézünk, tekintsünk egy ősi szakmára, ami ma már inkább művészet, mint hétköznapi tevékenység.

Agyagozás Falusiné Terjék Évával

Szombat-vasárnap Falusiné Terjék Évával agyagozhattok. A kezetek alatt, az élettelennek tűnő anyag hirtelen lelket kap. Évivel dolgozva pedig mindenki képes a csodára.

E mellett a falakon kívül  vár rád a Vár. Középkori lovagvárunk amellett, hogy szép, még kalandos is; ráadásul egy csomó dolgot megtudhatsz a történelemről, ha a plakátjainkat elolvasod. Ha visszafelé még az állatokat is megnézed, biztosan fülig érő szájjal érkezel az benti játékainkhoz.

És akkor egy rövid felsorolás, hogy a megszokott programokon kívül, miben élheted ki alkotási vágyadat: kreatív pólófestés, ami garantálja, hogy egy olyan ruhadarabbal gazdagodsz, amivel biztosan nem találkozol máson; de ha a fantáziád megszalad, a fabábú készítéskor, olyan lényeket hozhatsz létre, hogy talán még te is meglepődsz.

kedvezmeny

2023. július 24-től azoknak, akik nyitástól 12 óráig megváltják aznapi belépőjüket, 10% kedvezményt adunk a jegyárból, legyen az egyéni vagy családi belépő. Az akció minden hétköznapon érvényes, hétfőtől péntekig, visszavonásig tart, valamint más kedvezménnyel nem összevonható.

Teljesértékű családi kikapcsolódással várunk, egész napra! Gyertek látogassatok el hozzánk!

Gasztronómiai ajánlatunk: Csontleves – Gombás csirke – Meggyes pite

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink