Vissza

Hírek

Agyagozás a Katica Tanyán

2021. július 21.

Tartsatok velünk a Mesterségek napja alkalmából és próbáljátok ki az agyagozást! Sok más izgalmas játék is vár Benneteket nálunk és legújabb lakónkkal is megismerkedhettek, ha ellátogattok hozzánk!

Agyagozás a Katica Tanyán

Július utolsó hétvégéjén a Mesterségek napja alkalmából vendégeinknek lehetőségük nyílik kipróbálni az agyagozást, Falusiné Terjék Éva segítségével.

Az agyag az egyik legősibb természetes anyag, mely kísér minket évezredek óta. Készítsetek velünk agyagvázát, virágot vagy akár plakettet is. Állandó programjainkra is szeretettel várunk minden érdeklődőt július utolsó hétvégéjén.

Részt vehettek tehénfejésen, állatsimogatásokon, utazhattok a Matyi vonaton, vagy megismerkedhettek legújabb lakónkkal, Zelmával a láma lánnyal is! Ízelítőként nézzétek meg Zelma első perceit a Katica Tanyán: 

Gasztronómiai ajánlatunk: Tárkonyos csirkeragu — Harcsapaprikás túrós csuszával — Meggyes pite.

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink