Vissza

Hírek

Agyagozás Falusiné Terjék Évával

2024. június 12.

Ezen a hétvégén a kezetek alatt kap lelket az élettelennek tűnő anyag.

Agyagozás Falusiné Terjék Évával

A múltba nézünk, hogy egy ősi szakmára tekintsünk, ami ma már inkább művészet, mint hétköznapi tevékenység. Szombaton és vasárnap Falusiné Terjék Évával agyagozhattok, és a kezetek alatt az élettelennek tűnő anyag hirtelen lelket kap. Évivel dolgozva pedig mindenki képes a csodára.


Emellett a falakon kívül vár rád a Vár. Középkori lovagvárunk nemcsak szép, de kalandos is, ráadásul egy csomó dolgot megtudhatsz a történelemről, ha a plakátjainkat elolvasod. Ha visszafelé még az állatokat is megnézed, biztosan fülig érő szájjal érkezel benti játékainkhoz.


És akkor egy rövid felsorolás, hogy a megszokott programokon kívül miben élheted ki alkotási vágyadat: kreatív pólófestés, ami garantálja, hogy egy olyan ruhadarabbal gazdagodsz, amivel biztosan nem találkozol máson, de ha a fantáziád megszalad, a fabábu készítéskor olyan lényeket hozhatsz létre, hogy talán még te is meglepődsz.

Gasztronómiai ajánlatunk: Brokkolikrémleves – Grillezett csirkemell vitaminsalátával – Csokis-meggyes palacsinta

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink