Vissza

Hírek

Átadtuk legújabb helyszínünket, a rendezvény pajtát!

2021. augusztus 18.

A pajta alapterülete 600 négyzetméter, így ideális nagy létszámú családi esemény, céges, vallási vagy oktatási intézmény által szervezett rendezvény, alternatív esküvő, vagy csapatépítő helyszínnek.

Átadtuk legújabb helyszínünket, a rendezvény pajtát!

A pajta multifunkciós: az Élményközponttól teljesen elkülöníthető, így a Tanya vendégei és a rendezvény résztvevői egymást nem zavarják. Ugyanakkor igény szerint könnyen össze is nyitható a tóparti résszel, annak közelsége miatt, így egyszerűen átjárhatóvá válik az Élményközponttal. A turisaháztól is mindössze pár lépésre fekszik.

Az épület egésze fa-szerkezetű, ami a Katica Tanya hangulatát idézi és a tájépítészetbe is illik. A berendezést székekkel-asztalokkal, sörpad szettekkel oldottuk meg, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 600 ember helyet tudjon foglalni, vagy 350 ember étkezzen kényelmesen az asztaloknál.

Rendezvény pajta a Katica Tanyán

A pajta férfi, női és mozgássérült vizesblokkal és tálalókonyhai résszel, valaint egy raktárhelyiséggel is rendelkezik. Az épület elektromos hálózata alkalmas komoly hang és fénytechnika  kiszolgálására is. Dedikált wifi és szélessávú LAN kapcsolattal is rendelkezik, amely az internet elérést teszi könnyűvé.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a rendezvénypajta és szívesen szerveznél ide rendezvényt, lépj velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen: info@katicatanya.hu 
Európai Uniós pályázataink