Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Beköszöntött a tavasz!

2021. március 5.

Ragyogó napsütéssel köszöntött minket március. Ébredezik a természet és állatkáink élvezik a tavaszi levegő friss illatát. Rövid tavaszi körkép a Katica Tanyáról!

Beköszöntött a tavasz!

Sajnos még egy darabig biztosan nem találkozhatunk Veletek, azonban addig is szeretnénk rövid betekintést adni a Tanya tavaszi mindennapjaiba. Ébredezik a természet és állatkáink élvezik a tavaszi levegő friss illatát. 

Legutóbb beszámoltunk arról, hogy újabb jövevénnyel bővült állatállományunk. A kis Bendegúz bárány szépen cseperedik. Igazi társasági lény, bárhova bárkit követ, így nagyon a szívünkbe zártuk őt! Akárcsak Saci a Láma, aki anyai puszikkal is ellátta a kis bárányt.

Saci és Bendegúz

Szárnyasaink rendet tartanak a Tanyán. A kisméretű, de annál harciasabb kakasunk pontosabb, mint bármilyen svájci óra. Hajnalban kelt és este nyugovóra int minket hangos kukorékolásával. Látogatók híján, a pulykák is nap mint nap nagy munkában vannak. Ők tartják karban az udvart.

kakas

Már nagyon várunk Benneteket vissza! Addig is kövessétek híreinket Facebook és Instagram oldalunkon, de iratkozzatok fel heti hírlevelünkre is!

Európai Uniós pályázataink