Vissza

Hírek

Billiárdasztal jótékony céllal

2018. július 17.

Eljött az idő, mikor hosszú évek hűséges szolgálata után, szeretnénk jótékony céllal felajánlani az egyik billiárdasztalunkat. Ha már régóta szeretnétek egy játékasztalt, mellyel a közösséget kovácsolhatjátok és fokozhatjátok a délutánok, esték hangulatát, akkor írjatok nekünk egy levelet a marketing@katicatanya.hu e-mail címre. Írjátok meg, hogy hova kerülne az asztal és milyen közösségi célt szolgálna a megléte!

Billiárdasztal jótékony céllal

A strandon már jártatok? Inkább ugrálni, mászni, csúszni szeretnétek? Akkor ajánljuk figyelmetekbe a hétvégi jeles napunkat. „Fából vaskarika” elnevezésű tematikus napjainkon, július 21-én és 22-én több színes, érdekes programmal várjuk vendégeinket. A fa egy sokoldalú anyag, mely a kezdetek óta kíséri az emberiséget, mi is dolgozunk vele. Érdemes hozzánk kilátogatni, hiszen a csúszdák, trambulinok, mászófalak mellett most lehetőség nyílik készíteni fából medált, labirintust, és névtáblát is. 
A hétvégi gasztronómiai ajánlatunk nektek: zellerkrémleves, rozmaringos kacsacomb pároltkáposztával, és a desszert csokoládés darafelfújt erdei gyümölcsöntettel.

Ne feledjétek a napközis táborba is jelentkezhettek még az info@katicatanya.hu e-mail címen, ahol a következő információk elengedhetetlenek: név, kor, valamint, hogy mikor szeretnél jönni hozzánk.

Gyertek hozzánk, hiszen nyáron minden nap reggel 9-től este 8-ig nyitva vagyunk!

Európai Uniós pályázataink