Vissza

Hírek

Bőrművesség Rostás Klárával

2021. június 24.

A június 26-27-i hétvégére tervezett ostorkészítési program helyett bőrművességről fog szólni az életünk. Gyere, ismerkedj meg közelebbről ezzel a természetes anyaggal!

Bőrművesség Rostás Klárával

Bár egyre több enyhítés lép életbe a világjárvány kapcsán, azért a Covid még mindig csak-csak utánunk nyúl. A napról-napra változó helyzethez mi is kénytelenek vagyunk alkalmazkodni, így a június 26-27-i hétvégére tervezett ostorkészítési program helyett a bőrművességről fog szólni az életünk. Gyere, ismerkedj meg közelebbről ezzel a természetes anyaggal!

A jeles nap alkalmából vendégeinknek lehetőségük nyílik kipróbálni a bőrművességet Rostás Klárával. A bőrfeldolgozás végigkísérte az emberiség történetét, ezt elevenítjük fel ezen a hétvégén. Aki szeretne megismerkedhet a bőrrel, mint anyaggal, készíthet bőr karkötőt, bőr kulcstartót.

Próbáld ki magad, és ügyességed!

Ezen a hétvégén is tartani fog a forró nyári időjárás. A benti játszóházunkat,  mászófalainkat vagy akár a víziparkot ajánljuk hűsölésre!

Gasztronómiai ajánlatunk: húsleves — meggymártás, pirított darával, főtt hússal — gyümölcskehely

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink