Vissza

Hírek

Mesterségek napja a Katica Tanyán - Bőrművesség Rostás Klárával

2024. június 5.

Most hétvégén egy kedves ismerős, Rostás Klára lesz a vendégünk a mesterségek napja alkalmából, és vízi parkunk is vár benneteket!

Mesterségek napja a Katica Tanyán - Bőrművesség Rostás Klárával

Most hétvégén egy kedves ismerős, Rostás Klára lesz a vendégünk a mesterségek napja alkalmából, a hétvége mindkét napján. A bőrművesség csínját-bínját ismerő kézműves most is szeretettel várja az érdeklődőket, hogy beavassa őket a bőrből készített alkotások titkába.


Most, hogy a napsütés és a kellemes meleg mindennapossá vált, vízi parkunk is nagyon várja a pancsolni vágyókat, ahogyan a tóparti attrakcióink is felkészültek a nyári napokra. Ne felejtsétek el meglátogatni a nálunk lakó állatokat sem: igazi lámacsaláddal, szurikátával, háziállatokkal várunk bennetetek. Állataink kézhez szokottak, bátran simogathatóak.

Emellett rengeteg beltéri élmény, szórakozás várja a hozzánk ellátogató családokat! Hatalmas beltéri csúszdaházunk, szivacslövőnk, Kalandbarlangunk életre szóló élményekre csábít.


 Gasztronómiai ajánlatunk:  Zöldborsóleves – Roston sült csirkemell filé salátaágyon – Epres süti
 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink