Vissza

Hírek

Díszítsd az otthonod!

2023. február 2.

A Katica Tanyán ezen a hétvégén a februári szürkeséget igyekszünk elűzni, méghozzá kézzel készített dekorációval. Dobd fel te is az otthonod vidám díszekkel!

Díszítsd az otthonod!

Ezen a hétvégén, ha ellátogattok a Katica Tanyára, segítünk nektek feldobni a téli szürkeség okozta hangulatot egyedi otthon dekorálási ötletekkel. A családi kulcstartó elkészítéséből mi sem maradhatunk ki, de nem ez az egyetlen tippünk, amiért érdemes velünk tartanod. Üdvözöld barátaidat köszöntő táblával, és vendéglátáskor használd a fantáziád ihlette pohár és tányéralátéteket, amiket segítünk nektek elkészíteni ezen a hétvégén.

Ti mivel díszítenétek fel az otthonotokat? A lehetőséget mi adjuk, az ötlet a tiétek! Eresszétek szabadjára a fantáziátokat.

belteri

Ha pedig egy kis játékra vágytok, akkor a Katica Tanyán a hideg időben is találhattok nálunk az egész családnak megfelelő programot. Számos beltéri játékunk közül válogathattok a borongós időjárás ellenére is.

Gasztronómiai ajánlatunk: Szárnyasaprólék-leves — Rántott halfilé, majonézes burgonya – Kakaós bögrés süti.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink