Vissza

Hírek

Elérkezett az idő!

2018. április 25.

Elérkezett a várva-várt nap, amire mindannyian oly régóta vártunk: új beltéri játszóházunkban, a Kalandbarlangban április 28-án fogadjuk az első látogatókat.Tavaly szeptemberben vágtunk bele a jórészt a földbe épített épület kialakításának. A régi homokozó, a kilátó torony és a fából faragott ökrös szekér átadta helyét egy modern technológiát és izgalmas, érdekes játékokat rejtő épületnek.

Elérkezett az idő!

A több, mint fél évig tartó megfeszített munka eddigi eredménye: 12, egyenként 8 méteres mászófal, mini bowling pálya, ugrószőnyegek*, és megannyi kreativitást fejlesztő játék*. És ezzel még nincs vége! A nyárra is készülünk egy további bomba meglepetéssel! 

A már igénybe vehető játékok a teljes nyitvatartási időben rendelkezésre állnak. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a mászófalak, és a mini bowling pálya használata különdíjas, és előzetes regisztrációval vehető igénybe (regisztrálni a helyszínen lehet)! 
VÁLTÓCIPŐ szükséges az itt tartózkodáshoz, azt mindenképpen hozz magaddal!


* az ugrószőnyegek és az asztali játékok letét ellenében különdíj nélkül, a belépődíjjal használhatók.

A most megnyíló Kalandbarlanghoz hasonló még nincs Magyarországon! A hely házirendjét, a  játékok használatát igyekeztünk úgy kialakítani hogy mindenképpen biztonságos legyen, és minél több korosztály felhőtlenül élvezze. Ha bármilyen építő jellegű ötleted, konstruktív javaslatod van az ott szerzett tapasztalataid alapján, szívesen vesszük, ha megosztod velünk, munkatársunkkal írásban vagy szóban. 

Európai Uniós pályázataink