Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Év végi játszó a téli szünetben a Katica Tanyán

2022. december 27.

Túl a karácsonyon, egészen az újévig, fagyos reggeleken, egyetlen ötletünk van, hogy mivel töltsd az idődet. Látogass meg minket! 

Év végi játszó a téli szünetben a Katica Tanyán

Ha szeretnél egy időtálló hóembert, nálunk készíthetsz egyet műanyag kanálból, de akár parafa dugóból is varázsolhatsz rénszarvast. Ha angyalkákra vágysz, nálunk papírcsipkéből azt is készíthetsz; vagy akár egy baglyot tobozból. Természetesen azokra is gondolunk, akik ilyenkor még mindig a karácsony hangulatát szeretnék őrizgetni, amire egy nagyszerű alkalom, ha mandarinból készítesz illatosítót, vagy dekorgumiból téli nyomdát, hogy az emlékek veled maradjanak.

Ahogyan közeledünk a szilveszterhez, változik a gondolkodásunk is. De vajon ki tudná elengedni az évet anélkül, hogy kreálna egy csodaszép képet konfettiből, vagy akár egy csillagfüzért? És amikor elérkezik az esztendő utolsó napja, már érezzük, hogy semmi másra nem vágyunk, mint egy süvegre és egy varázspálcára, amit szintén nálunk tudsz elkészíteni. Január első napján adunk még egy esély a babonának és a szerencsének, így zsenília drótból készíthetsz velünk egy saját kéményseprőt. 

csuszda

Az év végi hidegben a legjobb ajánlatunk, hogy látogasd meg a Katica Tanyát, hogy fűtött belső játszóinkban tölthesd el az egész napodat. Ha pedig játék közben megéhezel, éttermünkben feltöltheted az energiatankot. Ha elég vastagon öltözködtél, szívesen látunk egy kellemes sétára a Tanya területén, ahol továbbra is meglátogathatod állatainkat, akik ilyenkor is várnak rád.

Gasztronómiai ajánlatunk: Francia hagymaleves – Mézes–mustáros csirkemell filé – Pudingos palacsinta

December 27. és január 8. között a meghosszabbított téli szünetben MINDEN NAP nyitva leszünk!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink