Vissza

Hírek

Év végi játszó és téli szünet a Katica Tanyán

2023. december 21.

Túl a karácsonyon, egészen az újévig, fagyos reggeleken, egyetlen ötletünk van, hogy mivel töltsd az idődet. Látogass meg minket!

Év végi játszó és téli szünet a Katica Tanyán

Ha szeretnél egy időtálló hóembert, nálunk készíthetsz egyet műanyag kanálból, de akár parafa dugóból is varázsolhatsz rénszarvast. Ha angyalkákra vágysz, nálunk papírcsipkéből azt is készíthetsz; vagy akár egy baglyot tobozból. Természetesen azokra is gondolunk, akik ilyenkor még mindig a karácsony hangulatát szeretnék őrizgetni, amire egy nagyszerű alkalom, ha a kemencében sült mézes alma illata lengi be a teret, vagy dekorgumiból téli nyomdát készítesz, hogy az emlékek veled maradjanak.

Ahogyan közeledünk a szilveszterhez, változik a gondolkodásunk is és amikor elérkezik az esztendő utolsó napja, már érezzük, hogy semmi másra nem vágyunk, mint egy süvegre és egy varázspálcára, amit szintén nálunk tudsz elkészíteni. Január első napján adunk még egy esély a babonának és a szerencsének, így zsenília drótból készíthetsz velünk egy saját kéményseprőt.

Kezdődjön az év a Katica Tanyával! Remek évindító programokkal várunk titeket január első hétvégéjén, hiszen a téli szünet minden napján nyitva vagyunk, január 7-ig.

Az év első ajánlója mivel mással kezdődhetne, minthogy boldog és eredményekben gazdag új esztendőt kívánjunk minden eddigi és leendő vendégünknek. Túl az év eleji fogadalmakon, vagy akár már azok megszegésén is, ideje egy kicsit kikapcsolódni. A téli szünet minden napján várunk benneteket szeretettel! A téli szünet után pedig minden hét végén, péntektől vasárnapig tartunk nyitva és fogadunk benneteket a megszokott jó hangulattal és az izgalmas programjainkkal.

Kézműveskedésben nem lesz hiány január első hetében: Szerencsemalac és Boszorkány készítés, Három királyok bábok készítése fakanálból, fonalból, majd Madártorta öntés várja a hozzánk érkezőket. Akik pedig még nem ismerik, most elsajátíthatják a papírmerítés, és lúdtollal írás fortélyait.

Gasztronómiai ajánlatunk december végén: Francia hagymaleves – Mézes–mustáros csirkemell filé – Pudingos palacsinta
Gasztronómiai ajánlatunk január elején: Orjaleves – Zselici vaddisznópörkölt – Lekváros bukta

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink