Vissza

Hírek

Fából vaskarika hétvégével és Bercivel, a kis bocival várunk Benneteket!

2020. július 13.

Nagyszerű, kreativitást igénylő foglalkozásokkal várunk Benneteket ezen a hétvégén! Fantáziádnak semmi sem szabhat határt, alkoss meg bármit a rendelkezésre álló faanyagokból!

Fából vaskarika hétvégével és Bercivel, a kis bocival várunk Benneteket!

Ha ellátogatsz hozzánk a július 18-19-i hétvégén, a rendelkezésedre álló fa alapanyagokból mindent elkészíthetsz, amit fantáziád diktál. Különböző famedálok, szebbnél-szebb névtáblák „gyártásában” próbálhatod ki magad. Ha kedved szottyan rá, akár fa labirintust, de még fából vaskarikát is csinálhatsz!

A fafaragást követően pedig lehetőséged lesz a többi jószágunk mellett megismerni az újszülött kis bocit, Bercit is. Nézzétek, milyen édes anyukája, Bori tehén mellett! 

Lajos, a kis boci

Ne feledjétek, a Katica Tanya csupán 40 percnyi autózásra van a Balaton déli partjától. Ha már unjátok a fürdést, látogassatok el Patcára, ahol több mint 100 attrakció vár benneteket kül - és beltéren egyaránt. Gyerekek és felnőttek számára is garantált a szórakozás. Ha a sorbanállást is elkerülnétek, akkor regisztráljatok előre online Katica Klubkártyára ide kattintva!

Gasztronómiai ajánlatunk: Zellerkrémleves – Rozmaringos kacsacomb párolt káposztával – Csokoládés darafelfújt erdei gyümölcsöntettel.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  

 

Európai Uniós pályázataink