Vissza

Hírek

Farsangi napok a Katica Tanyán!

2020. február 3.

A farsang a tavaszvárás és a tél elűzésének időszaka, mely hazánkban a középkorban honosodott meg. Ebben az időszakban jelmezes bálokat, felvonulásokat szerveznek, és az ünnep legjellegzetesebb édességét, a farsangi fánkot fogyasztják.

Farsangi napok a Katica Tanyán!

Ha szeretnéd velünk együtt elbúcsúztatni a telet, elégetni a dedebábot – ez egy somogyi népszokás - ezen a hétvégén is itt a helyed a Katica Tanyán! 

Február 8. és 9. között télkergető farsangi napokra kerül sor, és ennek alkalmából farsangi álarcot és farsangi díszeket is készítünk! Ha fánkevő bajnok szeretnél lenni, akkor készítsd a gyomrod, mert kemény küzdelemnek nézel elébe! 

A farsangi mulatság után pedig egészen február végéig 50% kedvezménnyel próbálhatod ki a minibowling pályát és mászófalaink valamelyikét! 2 pályás minibowling pálya nagy előnye, hogy a golyók kicsik, így a gyermekek is tudják használni! Ha inkább a mászófalat próbálnád ki, akkor 17 különböző, többféle nehézségi fokozatú, 8 méter magas mászófalon tesztelheted ügyességedet nálunk!

50% kedvezmény a minibowling pályára!
50% kedvezmény a minibowling pályára!


Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére: Húsleves gazdagon— Csirkés meglepetés— Farsangi fánk.

További programjainkról itt olvashattok!

Ne feledjétek, február végéig a hétköznapokon előzetes bejelentkezés szükséges, de péntektől vasárnapig szuper programokkal várunk Benneteket!

Európai Uniós pályázataink