Vissza

Hírek

Gyapjú napok a Katica Tanyán

2023. január 20.

Január végén lehet sokan már a tavaszt várjuk, de addig is amíg megérkezik, ne aludjunk téli álmot. Fogadjuk el az évszak sajátosságait, sétáljunk egy nagyot a levegőn vagy mozogjunk egy jót beltéren!

Gyapjú napok a Katica Tanyán

Szervezzünk olyan programot, ahol nem zavarhat meg bennünket a borongós időjárás! Jobbat nem is ajánlhatunk, mint magunkat: látogassatok meg bennünket péntektől vasárnapig a Katica Tanyán!

Az év első hónapjaira a hűvös idő jellemző, így ilyenkor jól jöhet egy gyapjúpulóver. Ha pulóvert nem is fogunk készíteni, de megtanítunk benneteket a gyapjú lehetséges felhasználásra: nemezlabda – gyapjú hóember – gyapjúbárány készítés áll a hétvége kézműves programjai között. Ezeket mind kipróbálhatjátok a „A gyapjú útja!” foglalkozásunkon.

okosjatekok


Akár esik, akár fúj, nálunk mindig találtok megfelelő programot. A Kalandbarlangunk mászófalai, logikai játékai bátorságodat és tudásodat teszik próbára, míg trambulinjainkkal nem csak az ügyességedet bizonyíthatod, de kicsit olyan érzésed is lehet, mintha a szabad ég alatt repülnél a madarak között. Ha csocsóznál, vagy léghoki meccsre vágysz, esetleg egy mini bowling párharc vonz, itt azt is megtalálod.  


Ha további szellemi kihívás is vonz, lehetőséged van kitölteni a Katica-, és az Öko-totónkat, ahol értékes ajándékokat kaphatnak a nyitott szemmel sétáló, szerencsés vendégeink. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Székelykáposzta – Vajas pogácsa

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink