Vissza

Hírek

Gyertya napok a Katica Tanyán!

2019. október 15.

Az ősz derekán egyre hamarabb sötétedik, rövidülnek a nappalok. A hamar eljövő szürkület nem mindig tesz jót lelkünknek. Dobd fel a hangulatod és otthonod, csempéssz fényességet segítségünkkel az életedbe!

Gyertya napok a Katica Tanyán!

Erre a legjobb alkalom az október 19-20-i hétvége a Katica Tanyán, ahol jeles napjaink a gyertyáról szólnak. Kipróbálhatjátok a gyertyamártást szebbnél-szebb színű viaszokból, valamint a gyertyasodrást illatos méhviaszból. Aki ügyes, előre gondolhat az ünnepekre, hisz a karácsony sem telhet el gyertyafény nélkül. 

Ha a kézműveskedés mellett játszani is szeretnél, az is megoldható. Az idő még kegyes hozzánk, remek játszó alkalmatosságok várnak rátok kültéren is: száguldjatok a 420 méteres elektromos versenygokart pályánkon egyedül vagy párban! Kültéri háromgenerációs csúszdaparkunkon hófánkot ragadva csúszhattok! Ne felejtsétek el meglátogatni a nálunk lakó állatokat is: igazi lámacsaláddal, szurikátákkal, háziállatokkal várunk bennetetek. Állataink kézhez szokottak, bátran simogathatóak.

Emellett rengeteg beltéri élmény, szórakozás várja a hozzánk ellátogató családokat! Hatalmas beltéri csúszdaházunk, szivacslövőnk, Kalandbarlangunk életre szóló élményekre csábít. 

Gasztronómiai ajánlat: frankfurti leves - sült oldalas tört burgonyával - almás pitea

További programjainkról itt értesülhetsz.

Európai Uniós pályázataink