Vissza

Hírek

Ha őszi szünet, akkor Katica Tanya!

2019. október 22.

A levelek sárgulnak, majd lehullanak és az iskolából is lassan letelik a második hónap. Mit jelent ez? Az őszi szünet kezdetét! De nem a Katica Tanyán! Várunk titeket a szünet minden napján reggel 9 és este 7 óra között!

Ha őszi szünet, akkor Katica Tanya!

Kikapcsolódásként vagy épp felpörgés gyanánt gyertek el hozzánk és a Mesterségek Napja keretein belül készítsetek szalma, és csuhétárgyakat Rostás Klárával, vagy vegyetek részt „Tökjó” napjaink egyikén, ahol az óriási sárga tök lesz a főszereplő.

Ha extrémebb kikapcsolódásra vágytok, próbáljátok ki a Kalandbarlangot, ahol tudtok trambulinozni, vagy épp falat mászni. A jó idő kedvezni fog minden ide látogatónak, és a kellemes őszi napsütésben minden kinti attrakciónk használható, az elektromos gokartpályát is beleértve. De a többszintes játszó- és csúszdaház is remek lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyok egyaránt. Ne feledjétek, az őszi szünet minden napján várunk benneteket!

Ne felejtsétek el meglátogatni a nálunk lakó állatokat is: igazi lámacsaláddal, szurikátákkal, háziállatokkal várunk bennetetek. Állataink kézhez szokottak, bátran simogathatóak.

Gasztronómiai ajánlat: tejszínes kukoricaleves – zsiványpecsenye kukoricás rizzsel – kakaós kevert

Száguldjatok a 420 méteres elektromos versenygokart pályánkon egyedül vagy párban, az idő tökéletes ehhez a programhoz! 

 

További programjainkról itt értesülhetsz.

Európai Uniós pályázataink