Vissza

Hírek

Hétvégén ünnepeljük a Mesterségek Napját!

2024. június 19.

Igazi forgatag és kavalkád vár a hétvégén a Katica Tanyán, a népi zenei világ kedvelőit sípok és zörgettyűk készítésével várjuk!

Hétvégén ünnepeljük a Mesterségek Napját!

Hivatalosan is elstartol a nyár, végre fagyizhatunk, mehetünk a szabadba kedvünkre!

Az idei szezon már megkezdődött, rengeteg meglepetéssel váruk benneteket! Igazi forgatag és kavalkád vár a hétvégén a Katica Tanyán! E jeles nap alkalmából számos olyan programmal készülünk, melyek igazi bepillantást engednek a mesterségekbe. Vendégeinknek lehetőségük nyílik népi hangszereket készíteni Rostás Klárával. A népi zenei világ kedvelőit sípok és zörgettyűk készítésével várjuk!


Jó hír, hogy immár nem egy, hanem kettő boci vár benneteket a kisállat lakban! Hettivel is újra találkozhattok a tehénfejésnél. 


Ha aktív pihenésre vágytok, gyertek el a Katica Tanyára! Tematikus programjaink mellett sok száz egyéb játék és élmény vár rátok nálunk! Ismerkedjetek meg új jövevényekkel, vagy sétáljatok egyet a megújult tópartunkon két izgalmas program között!


Gasztronómiai ajánlatunk: Hideg vegyes gyümölcsleves – Szennai zsebeshús – Piskóta csokiöntettel
 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink