Vissza

Hírek

Fizesd a belépőd 25%-át hulladékkal az Európai Hulladékcsökkentési Hét alatt!

2019. november 14.

2019. november 16-24. között idén is megrendezik az Európai Hulladékcsökkentési Hetet. Az idei év kiemelt témája a környezettudatos szemléletformálás, az oktatás a hulladékkeletkezés megelőzése érdekében – „Nyisd ki a szemedet és csökkentsd a szemetet!” - szlogennel.

Fizesd a belépőd 25%-át hulladékkal az Európai Hulladékcsökkentési Hét alatt!

Az idei évben arra buzdítanak mindenkit a szervezők, hogy járjon nyitott szemmel, fedezze fel, és oldja meg azokat a helyzeteket, amelyekben hulladékok keletkezését tudjuk megelőzni, illetve csökkenteni tudjuk ezek mennyiségét. Legyen szó a közvetlen környezetünkről, munkahelyünkről, iskolánkról vagy az ezeket összekötő utakról, fontos a hulladékkeletkezés megelőzése. 

A Hulladékcsökkentési Héten minden arról szól, hogy mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyitott szemmel fedezze fel saját és környezete lehetőségeit a hulladékok keletkezésének megelőzésére, mindannyiunk hasznára. Ezzel a mozgalommal a szervezők be akarjuk bizonyítani, hogy nem nehéz felfedezni a problémát és megoldani azt saját és közösségünk örömére. A hulladék egyre inkább elveszi az életterünket, szennyezi földjeinket, vizeinket. Ne hagyjuk, hogy így legyen!

Ezen alkalomból mi is csatlakozunk a Hulladékcsökkentési Héthez: november 16-24 között most a szokásos 10% helyett a belépőjegy 25%-át tudjátok hulladékkal fizetni nálunk! Árainkat itt találod.

Legyetek tudatosak ti is, nyissátok ki a szemeteket és csökkentsétek a szemetet!

Európai Uniós pályázataink