Vissza

Hírek

Húsvét és tavaszi szünet a Katica Tanyán

2024. március 26.

Ha húsvét, akkor Katica Tanya! A tavaszi szünet minden napján várjuk a húsvétolni, játszani vágyó családokat!

Húsvét és tavaszi szünet a Katica Tanyán

A húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, amikor világszerte ünneplik Jézus feltámadását.  
Ebben az időszakban a tavaszvárást, a tavasz eljövetelét és a termékenységet is ünnepelték, az emberek bő termést és az állatok szaporulatát kívánták ilyenkor. Így kötődik a nyúl a tojáshoz, mivel a nyúl szapora állat, a tojás pedig magában hordozza az élet ígéretét.


Ha húsvét, akkor Katica Tanya!
A tavaszi szünet minden napján 10:00-19:00-ig várjuk a húsvétolni, játszani vágyó családokat! Színes kézműves programokkal, kül- és beltéri játékok hadával varázsoljuk élményekkel telivé az ünnepet! Ünnepi programjainkat ITT nézheted meg.

Aki pedig nem hallott még róla,  azzal most tudatjuk: 2024 tavaszának legörvendetesebb híre a tanyán, hogy Samu és Zelma nászából ismét kisláma született. Nem is akármilyen: egy hosszú lábakon imbolygó hófehér szőrpamacs, orrán fekete folttal, aki arra vár. hogy minden látogatónkat elvarázsolja mókásságával. 

És más remek hírrel is tudunk szolgálni!
Aki az elmúlt hétvégén járt nálunk, már láthatta a szép, új, tágas fogadóépületünket. Immár az éttermi szintet is birtokba vehetik vendégeink, ahol előre csomagolt ételeket vásárolhatnak, amit akár helyben, a pompás kilátást nyújtó teraszunkon is elfogyaszthatnak.


Gasztronómiai ajánlatunk: Gyümölcsleves – Sült csirkecomb burgonyapürével – Császármorzsa
 


 

 


 

 

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink