Vissza

Hírek

Zárjuk a nyarat és hangolódjunk a sulira együtt!

2023. augusztus 23.

Nyakunkon a szeptember. Gyertek és élvezzük még utoljára együtt a nyarat! Katica és nyárvégi iskolaváró napokkal készülünk augusztus utolsó hétvégéjén.

Zárjuk a nyarat és hangolódjunk a sulira együtt!

 

Veletek együtt mi is már az iskolára hangolódunk a Katica Tanyán! Kézműves foglalkozásaink keretében lehetőséged lesz egyedi órarendet és mappát készíteni nálunk. Emellett Katicás könyvjelződet és kulcstartódat is megalkothatod, így könnyen visszaemlékezhetsz Katica Tanyás nyári kalandjaidra az őszi napokon is.

Állatsimogatónk kis kedvencei eddig is nagyon sokaknak csaltak mosolyt az arcára, így a sok játék mellett, az is örömteli élményt nyújthat, pláne, ha olyan környezetben élsz, ahol nem nagyon találkozhatsz cicán és kutyán kívül más állattal. Nálunk testközelből ismerkedhetsz meg nyuszikkal, tehenekkel, szamarakkal, lámákkal. Ha elfáradtál és meleged van, hűsítsd magad a Viziparkban vagy az elektromos gokart menetszelével.

Bár búcsúzunk a nyártól, de a Katica Tanyán nem áll meg az élet! Ősszel is folytatódnak tematikus hétvégi programjaink, emellett pedig továbbra is várunk kül-és beltéren egyaránt, a több, mint 100 féle játszóalkalmatossággal. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Burgonyaleves–Kárpáti borzaska–Rizsfelfújt.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink