Vissza

Hírek

Karácsonyi készülődés a Katica Tanyán

2022. december 19.

Már csak pár nap. A feldíszített fák körül, mindenkit vár a karácsonyi csoda. Ha mást nem is, egy kellemes családi együttlétet a legtöbben meg tudnak szervezni, amihez az alaphangulatot megteremtheted nálunk.

Karácsonyi készülődés a Katica Tanyán

Készíts hópehely ablakdíszt, így ha fekete maradna a karácsony, akkor is gyönyörködhetsz a természet csodájában. Ha pedig már belejöttél a havas játékokba, itt az alkalom, hogy egy saját hógömbbel vigyél varázslatot az otthonodba. Az utolsó pillanatban, mér lehetőséged van egy karácsonyi üdvözlőlap, vagy akár a pár nap múlva szükséges karácsonyfadísz készítésére. Kerüljön akár papír, vagy toboz a kezedbe, csak a kreativitásod szabhat határt annak, hogy mit akasztasz a lecsüngő fenyőágakra. A karácsony előtti pár nap sokak számára nehéz és fárasztó, de ha kilátogatsz hozzánk, segítünk túllépni a terheken, és olyan hangulatot varázsolunk neked, ami segít, hogy az ünnepek alatt, csak a jót, a csodát kelljen átélned. 

kalandbarlang

Kalandbarlangunk, vagy akár a nagyméretű játszóházunk, korosztálytól függetlenül biztosítja a kikapcsolódást, akár örömködni akarsz, akár logikai feladványokra vágysz, akár egy kis adrenalin bomba hiányzik az életedből.

Gasztronómiai ajánlatunk: Csontleves – Borzas csirke rizi–bizi –Mákos guba

Figyelem! December 21-én, szerdán az Élményközpont zártkörű program miatt csak 16 óráig tart nyitva. Megértéseteket köszönjük.

December 22-én és 23-án nyitva tartunk a szokásos módon 10:00 és 18:00 között, de december 24-25-26-án ZÁRVA leszünk.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink