Vissza

Hírek

Karácsonyi készülődés a Katica Tanyán

2023. december 20.

Már csak pár nap. A feldíszített fák körül, mindenkit vár a karácsonyi csoda. Ha mást nem is, egy kellemes családi együttlétet a legtöbben meg tudnak szervezni, amihez az alaphangulatot megteremtheted nálunk.

Karácsonyi készülődés a Katica Tanyán

Készíts csillagfüzért, és gyönyörködj ünnepi ablakodban. Ha pedig az elmúlt hetekben már belejöttél a havas játékokba, itt az alkalom, hogy egy saját hógömbbel vigyél varázslatot az otthonodba. Az utolsó pillanatban, még lehetőséged van egy karácsonyi üdvözlőlap, vagy akár a pár nap múlva szükséges karácsonyfadísz készítésére.

Kerüljön akár papír, vagy toboz a kezedbe, csak a kreativitásod szabhat határt annak, hogy mit akasztasz a lecsüngő fenyőágakra. A karácsony előtti pár nap sokak számára nehéz és fárasztó, de ha kilátogatsz hozzánk, segítünk túllépni a terheken, és olyan hangulatot varázsolunk neked, ami segít, hogy az ünnepek alatt, csak a jót, a csodát kelljen átélned.

Kalandbarlangunk, vagy akár a nagyméretű játszóházunk, korosztálytól függetlenül biztosítja a kikapcsolódást, akár örömködni akarsz, akár logikai feladványokra vágysz, akár egy kis adrenalin bomba hiányzik az életedből.

Gasztronómiai ajánlatunk: Csontleves – Borzas csirke rizi–bizi –Mákos guba

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink