Vissza

Hírek

Kardforgatás, íjászat, címerfestés is lesz a Középkori hétvégén!

2020. szeptember 1.

Hosszas kihagyás után végre elkezdődött az iskola….. kinek bánatára, kinek örömére. Ezen a hétvégén két jó hírünk is van! Az első, hogy a sulik hétvégén nincsenek nyitva. A második, hogy a Katica Tanya igen! Sőt, aki velünk tart egy kis időutazáson is részt vehet!

Kardforgatás, íjászat, címerfestés is lesz a Középkori hétvégén!

A szeptembert egy kis időutazással indítjuk! Ám nem a nyári hőségbe repítünk vissza, annál sokkal izgalmasabb kalandokkal várunk! Sokak kedvence, a Középkori hétvége programja visszatér szeptember 5-én és 6-án a Katica Tanyára! 

Kardforgatás, íjászat, címerfestés és történelmi érdekességek várják az egész családot interaktív programjainkon. Ha ez még nem lenne elég, akkor vívásban is próbára tehetitek magatokat, vagy a kaloda és deres próbán is tesztelhetitek bátorságotokat! 

A tematikus programok mellett, jó és rosszabb idő esetén is minden korosztály megtalálja a számára szórakoztató elfoglaltságot a Tanyán. A legkisebbeket várja Totyogó Játszóház, az ovisok  Puhi Dühiben építhetnek búvóhelyet, az iskolásokat pedig várja Telibe Találda, a Minibowling, vagy a Mászófal

A héten lezárulnak az  I. Katica Tanya E-Gokart Megmérettetés kvalifikációs futamai és a hétvégén már együtt szurkolhatunk a döntőbe jutott versenyzőknek!

e-gokart verseny

Töretlen lendülettel várunk minden kedves látogatót egész hétvégén, 9:00-19:00 óra között! Tartsatok velünk!

Gasztronómiai ajánlatunk: Bableves– Kemencés csülkös cipó– Máglyarakás.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  
Európai Uniós pályázataink