Vissza

Hírek

Kedvenceink a lovak! - Lovas hétvége a Katica Tanyán

2023. július 6.

Túl vagyunk az idei nyár első igazi hőhullámán, a következő napok némi enyhülést ígérnek.

Kedvenceink a lovak! - Lovas hétvége a Katica Tanyán

A meleg nemcsak minket, embereket visel meg, de az állatok számára is megterhelő lehet. A Katica Tanyán mindent elkövetünk, hogy a nálunk lévő állatok minél komfortosabban érezzék magukat. A hétvégénk egyik fő programja is az állataink komfortosságára épül,  ami a „Kedvenceink a lovak” címet kapta.

A lóápolás néhány területét mutatjuk meg nektek a körmöléstől a sörényfonásig. Ha kedvetek van erről egy kellemes emléket magatokkal vinni, részt vehettek egy kézműves foglalkozásunkon, ahol lovas képeket készítünk veletek, szalvéta technikával. Ha szereted őket, ha picit félsz tőlük, vagy ha csak nem is tudod igazából ők milyenek, akkor mindenképp nálunk a helyed!

balaton

Ne felejtsétek, kevesebb mint 1 órányi autózásra vagyunk Balaton déli partjától. Ha már unjátok a Balcsit, látogassatok el Patcára, ahol több mint 100 attrakció vár benneteket kül - és beltéren egyaránt. Gyerekek és felnőttek számára is garantált a szórakozás.

Gasztronómiai ajánlatunk: Tárkonyos csirkeragu leves – Harcsapaprikás  -  Túrós csusza – Meggyes pite

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink