Vissza

Hírek

Középkori hétvége és anyák napja a Katica Tanyán

2024. május 2.

Felejthetetlen középkori hétvégével és emlékezetes anyák napi programokkal várunk!

Középkori hétvége és anyák napja a Katica Tanyán

Kíváncsi vagy, hogyan zajlott az élet a középkorban? A "középkori hétvége" keretein belül ízelítőt kaphatsz belőle! Sőt, a langalló sütéstől kezdve egészen a bemutató tehénfejésig nálunk tényleg mindennek részese lehetsz.

Ugye te is hallottál már a sötét középkorról? Nálunk ízelítőt kaphatsz abból a világról, ami valójában nem is volt olyan sötét, de a mainál sokkal keményebbnek tűntek a hétköznapok. Neked legfeljebb a szeszélyes időjárással kell szembenézned, de azért mi bízunk a verőfényes napsütésben. 


A hétvége az édesanyáké és nagymamáké. Biztosan tudjuk, hogy ők is találnak érdekes programot a Katica Tanyán, ha kilátogattok hozzánk. Az anyák napi képeslapok és medál készítés segítségedre lehet a köszöntésben!
Természetesen várnak a megszokott programjaink is titeket. A több mint száz attrakciónk biztosítja, hogy kicsik és nagyok, egyaránt jól érezzék magukat.
 

Gasztronómiai ajánlatunk: Burgonyakrémleves baconchips-szel – Lovagok álma – Gyümölcsös kocka
 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink