Vissza

Hírek

Középkori hétvége és Anyák napja a Katica Tanyán

2022. április 26.

Kíváncsi vagy hogyan zajlott az élet a középkorban? A "középkori hétvége" keretein belül ízelítőt kaphatsz a langalló sütéstől kezdve egészen a bemutató-fejésig! Az ifjú lovagok anyukáit, nagymamáit pedig anyák napja alkalmából ajándék fagyival várjuk a Katica Tanyán.

Középkori hétvége és Anyák napja a Katica Tanyán

Ugye te is hallottál már a sötét középkorról? Nálunk ízelítőt kaphatsz arról a világról, ami valójában nem is volt olyan sötét, de a mainál sokkal keményebbnek tűntek a hétköznapok. Neked legfeljebb a szeszélyes április utolsó napjaival kell szembenézned, de azért bízunk a verőfényes napsütésben.

A hétvége az édesanyáké és nagymamáké. Biztosan tudjuk, hogy ők is találnak érdekes programot a Katica Tanyán, ha kilátogattok hozzánk. Az Anyáknapi képeslapkészítés segítségedre lehet a köszöntésben, valamint mi is kedveskedünk egy kis ajándékkal:
 

Látogassatok el hozzánk ezen a vasárnapon, május 1-én is és minden Pöttyös Katica Klubkártyán regisztrált vagy itt a helyszínen regisztráló anyukát, nagymamát megajándékozunk egy Cornetto fagyival!

 

A „Középkori hétvége” számos programelemet tartalmaz, amiből megismerheted az akkori élettel. Langallósütésünk lehetőséget ad, hogy találkozz egy olyan étellel, amely már több mint ezeréves történetre tekint vissza. Ha még azt is bevállalod, hogy részt veszel a bemutató-fejésünkön, megláthatod, hogy milyen is a tej, amikor a tehénből frissen a vödörbe csurgatjuk, vagy akár azt is, hogy a gyapjú pulóvered hogyan kerül le a barikáról.

birkanyírás

Természetesen várnak a megszokott programjaink is titeket. A több mint száz attrakciónk biztosítja, hogy kicsik és nagyok, egyaránt jól érezzék magukat.

Gasztronómiai ajánlatunk: Burgonyakrémleves baconchips-szel – Lovagok álma – Gyümölcsös kocka

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink