Vissza

Hírek

Lovagi hétvégével várunk!

2021. június 30.

Légy részese a középkori időutazásunknak, és maradandó élményekkel térsz haza, ha ellátogatsz hozzánk július első hétvégéjén!

Lovagi hétvégével várunk!

Július 3-4. között ismét Lovagi hétvégével várunk Benneteket! Rekkenő hőség, izzadó pajzsok, napon szikrázó páncélok helyett; a lovagvár hűvös, árnyékos belseje, a Fehér Holló középkori műhely tagjai és egy felejthetetlen lovagi hétvége vár mindenkit, aki hozzánk látogat!

A középkori programok keretében kipróbálhatjátok magatokat címerfestésben, íjászkodásban, vagy a vívásban. Felfedezhetitek a deres, és kaloda eszközöket, de szerepel még a programban a csatacsillag és kelevézdobás, no meg a kihagyhatatlan páncélpróba.

A tematikus programok mellett sok újdonságot is felfedezhettek nálunk. Például, próbára tehetitek magatokat az Iga-rugóval, vagy tesztelhetitek ügyességeteket a Banya lyuka játékkal. A száguldás szerelmeseinek pedig az elektromos versenygokart pályánkat ajánjuk!

Gasztronómiai ajánlatunk: Paradicsomleves — Káposztás csirkemell petrezselymes burgonya   — Créme brulée.

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink