Vissza

Hírek

Lovas hétvége a Katica Tanyán!

2021. július 5.

Ezen a hétvégén nálunk minden a lovakról fog szólni! Ha szereted őket, ha picit félsz tőlük, vagy ha csak nem is tudod igazából ők milyenek, akkor mindenképp nálunk a helyed!

Lovas hétvége a Katica Tanyán!

Július 10-11-én igazán különleges programokkal várunk Benneteket a Katica Tanyán. Ezen a hétvégén nálunk minden a lovakról fog szólni! Részese lehetsz lóápolásnak, fonhatsz sörényt, megnézheted hogyan patkolják őket, vagy készíthetsz lovas képet szalvéta technikával. 

Ha szereted őket, ha picit félsz tőlük, vagy ha csak nem is tudod igazából ők milyenek, akkor mindenképp nálunk a helyed!

Ne felejtsétek, kevesebb mint 1 órányi autózásra vagyunk Balaton déli partjától. Ha már unjátok a Balcsit, látogassatok el Patcára, ahol több mint 100 attrakció vár benneteket kül - és beltéren egyaránt. Gyerekek és felnőttek számára is garantált a szórakozás.

Gasztronómiai ajánlatunk:  Gombaleves – Zselic erdei vaddisznópörkölt – Körtés meglepetés.

Ne feledjétek: a régi, papír alapú Katica Pontgyűjtő füzetekben összegyűjtött pontokat 2021. december 31-ig tudjuk az új, plasztik tagsági kártyára rávezetni, ezután sajnos elvesznek. Biztosítsátok Katica pontjaitokat minél hamarabb!
Európai Uniós pályázataink