Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Magyar Zöld Turisztikai Díjat nyert a Tanya!

2020. november 6.

Második alkalommal hirdette meg idén a CheckINN GREEN pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség a társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások és szervezetek számára. A fődíjat pedig a Katica Tanya hozta el!

Magyar Zöld Turisztikai Díjat nyert a Tanya!

A koronavírus járvány alatt felértékelődő zöld turizmus, a zöld szemlélet adta az apropóját annak, hogy az idén második alkalommal meghirdetett pályázat a Zöldben utazunk címet viselte, és elsősorban a turizmushoz kapcsolódó kis-, közép- és családi vállalkozásoknak szólt.

Büszkék vagyunk arra, hogy végül a Katica Tanya került ki díjazottként ebben a nemes megmérettetésben, hiszen a fenntarthatóság már a kezdetektől szívügyünk. 

Ahogyan küldetésünkben is megfogalmaztuk: Környezetünk, a minket körülvevő állatok és természet iránt alázattal viseltetünk, ma és a jövőben is. Lehetőségeink szerint mindent megtszünk azért, hogy a gyermekeinknek egy élhető világot hagyjunk. Csak olyan attrakciókat fejlesztünk, amelyek nem fogyasztanak energiát vagy ha igen, akkor azt saját magunk állítjuk elő megújuló forrásból.

A pályázatról bővebb információ itt.

 

Európai Uniós pályázataink