Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Május 9-től újra várunk benneteket a Katica Tanyán!

2020. május 8.

Nagyon vártuk már a pillanatot, amikor újranyithatunk! Május 9-én, reggel 9-től ismét várunk benneteket egy felhőtlen, 13 hektárnyi természetbe kiszabadulós, igazi jó levegőt kiélvező szórakozásra!

Május 9-től újra várunk benneteket a Katica Tanyán!

Ebben, a számunkra teljesen ismeretlen helyzetben   kell egy hely, ahol a család együtt lehet félretéve ennek a zűrös időszaknak az aggodalmait. Itt nem vonják el a figyelmet a hírportálok újabb hírei, nem kell gondolkodni azon, hogy ma mi legyen az ebéd és azon sem, hogy hogyan hozzuk össze a az otthoni munkavégzést és a digitális órákat. A Katica Tanyán az egész család újra önfeledten szórakozó, igazi család lehet.

Várunk tehát Benneteket ismét egy felhőtlen, 13 hektárnyi természetbe kiszabadulós, igazi jó levegőt kiélvező szórakozásra, május 9-től! 

Mielőtt elindulnátok hozzánk, tájékozódjatok a honlapon!

Az alábbi oldalon folyamatosan tájékoztatunk az aktuális információkról: https://katicatanya.hu/frissinfok.html. Kérünk benneteket, hogy minden látogatás előtt figyelmesen olvassátok el az itt közzétett információkat,  mielőtt elindultok hozzánk. Emellett legyetek türelmesek, mert az újonnan kialakult körülmények nagyfokú rugalmasságot igényelnek mindenki részéről. Mi mindent megteszünk, hogy az előírásoknak megfelelően biztosítsuk a lehető legjobb kikapcsolódási feltételeket.

A legfontosabb információk az elkövetkező időszakra:

  • Előszezoni árakon válthattok belépőt, így próbálunk mi is segíteni nektek.
  • A készpénz használatot és a sorban állást szeretnénk minimalizálni, ehhez a Katica Klubkártya online regisztrációját tettük lehetővé, ezt itt találjátok: https://katicatanya.hu/regisztracio.html 
  • A kötelező óvintézkedések betartása mellett a szabad területeinket és az ott található játékainkat (kivéve kötélpálya) bátran használhatjátok
  • A benti játszóházak (Kalandbarlang, csúszdaház, éttermi játszóház, kézműves és kreatív foglalkozások) működése a jelenlegi helyzetben nem megengedett. 
  • Kérünk Benneteket, hogy  szájmaszkot mindenképpen hozzatok magatokkal (ha elfelejtetted, nálunk vásárolhatsz) mert az épületen belül annak viselése kötelező! 
  • Konyhánk zavartalanul működik. Az étkezést az éttermi teraszon, vagy a Megújuló Ház teraszán bonyolítjuk, egymástól biztonságos távolságban elhelyezett asztalok mellett. 
  • Kézfertőtlenítőt a Katica Tanya biztosít számotokra: a belépésnél a recepción, az éttermi pultnál, és még számos helyen. 

Nagyon készültünk az újranyitásra: számos beltéri játékot kihelyeztünk a szabad levegőre, festettünk, renováltunk, megtettük a megfelelő óvintézkedéseket, kollégáink személye és segítőkészsége ugyanaz. Felkészültünk a fogadásotokra :)  A többi csak rajtatok múlik! 
 

Nagy szeretettel várunk benneteket! Vigyázzunk egymásra!

Európai Uniós pályázataink