Vissza

Hírek

Május elsején újranyitunk!

2021. április 29.

A Katica Tanya várható nyitása, a jelenleg rendelkezésünkre álló információk alapján, 2021. május 1-je! Amennyiben ez lehetséges lesz, lovagi hétvégével és számos kültéri programmal várunk benneteket.

Május elsején újranyitunk!

 

Az április 26-án közzétett, jelenleg érvényben lévő rendelet a nyitást a 4 millió beoltott állampolgár eléréséhez köti. Amennyiben ez megtörténik, a Katica Tanyára CSAK A MAGYAR ÁLLAM ÁLTAL KIBOCSÁTOTT, ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ NAGYKORÚ ÁLLAMPOLGÁRT és a vele érkező 18 év alatti gyerekeket áll módunkban beengedni, belépőjegy megváltása ellenében. Az április 26-i rendelet bármikor változhat, melyről azonnal tájékoztatunk benneteket, kérjük, figyeljétek felületeinket. Abban bízunk, hogy a jelenlegi, védettségi igazolványhoz kötött korlátozás előbb-utóbb enyhülni fog. Az aktuális információkat itt is nyomon követhetitek! 

Várunk vissza Benneteket, de addig se maradjatok le legfrisebb híreinkről! Kövessetek bennünket a Facebook és Instagram és iratkozzatok fel hírlevelünkre is! 

Európai Uniós pályázataink