Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2022. március 25.

Öko hétvégénk keretében te is megtapasztalhatod, hogy milyen egyszerű és milyen szórakoztató tud lenni, ha odafigyelünk a bolygónkra! Tanyánkon minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad és kikapcsolódj, akár magadban, vagy a családoddal, esetleg a barátaiddal.

Öko hétvége a Katica Tanyán

Miközben egyre melegebbek a nappalok, egyre több ruha kerül vissza a gardrób mélyére, könnyebben döntünk amellett, hogy kimozdulunk a komfortzónánkból. Erre bíztatunk téged is. Tanyánkon minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad és kikapcsolódj, akár magadban, vagy a családoddal, esetleg a barátaiddal. Szabadtéren és beltéren is számos attrakció vár rád Patca határában.

Számunkra mindig fontos volt a környezettudatos élet, és visszajelzéseitek alapján úgy látjuk ez a ti életetekben is egyre nagyobb hangsúlyt kap. A tanyán csak olyan attrakciókat fejlesztünk, amik nem igényelnek energiabefektetést, vagy ha mégis, azt mi magunk állítjuk elő, megújuló formában. Ennek a gondolatnak szenteljük a következő öko témájú hétvégénket, hogy megmutathassuk, milyen egyszerű és milyen szórakoztató tud lenni, ha odafigyelünk a bolygónkra.

Hétvégi kézműves foglalkozásainkon a „meseerdő” fáit formázhatod meg papírgurigából, kupakból pedig pörgettyűt készítünk. Majd felemelkedve a PET palackból készített repülőn, megcsodálhatjuk a tojástartóból készült hernyókat. Láthatod, hogy a felhasznált anyagok mindegyike már egyszer ellátta a feladatát, de ahelyett, hogy a szeméttelepet terhelnénk vele, érdekes játékokat gyártunk belőlük, a te segítségeddel.

Gasztronómiai ajánlatunk: Fokhagymakrémleves – Búbos hús héjában sült krunplival – Mákos bögrés süti.

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink