Vissza

Hírek

Megérkezett az első „gólya” a Katica Tanyára!

2020. január 20.

A 2020-as évben január 16-án megérkezett a gólya a Katica Tanyára! Csőrében egy édes, sötét szőrű, szép arcú kisbárányt tartott, aki egy tapodtat sem mozdul el anyukája mellől.

Megérkezett az első „gólya” a Katica Tanyára!

Jó hír, hogy Berka, az újszülött bárány szépen eszik és gyarapszik. A kis jószág nemét nem állapítottuk még meg, egyelőre maradjon ez talány! Nem szeretnénk a családi idillt megzavarni saját kíváncsiságunk miatt. Ha ellátogatsz hozzánk, a Katica Tanyára megismerkedhetsz a kis Berkával. A ló istálló mellett található téli szállás helyükön találod meg a családot!

Ezen a hétvégén gyertyaszentelő napokat tartunk a Katica Tanyán, éppen ezért január 25-26-án minden a gyertyáról fog szólni! Ez a szokás Szűz Mária megtisztulásának ünnepéhez kapcsolódik, így ennek alkalmából készíthettek nálunk dióhéj mécsest, illetve kipróbálhatjátok a gyertya sodrást és a gyertya mártást is. 

Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére: Hamis gulyásleves— Cigánypecsenye— Vargabéles

Ha tartalmas időtöltést szeretnétek a januári zord napokon is, várunk Benneteket szeretettel! További programjainkról itt olvashattok!

Ne feledjétek, február végéig a hétköznapokon előzetes bejelentkezés szükséges, de a hétvégéken megszokott téli nyitvatartással és szuper programokkal várunk Benneteket!

 

 

 

Európai Uniós pályázataink