Vissza

Hírek

Megkezdődött a nyári szünet!

2018. június 20.

Kisütött a nap, lezajlottak az évzárók, fagyizhatunk kedvünkre, szolgálatba helyezhetjük az új gumimatracot, egy szóval ITT A NYÁR és ez a jelenség a Katica Tanyát sem hagyja hidegen. Az idei szezon már megkezdődött, rengeteg meglepetéssel vártuk vendégeinket már az elmúlt hónapban is és sok élménydús programmal készülünk ezentúl is.

Áprilisban megnyitott legújabb attrakcióink, a Kalandbarlang, mely lehetőséget biztosít kipróbálni a mászófalak nyújtotta adrenalin élményt. A 12 féle, egyenként 8 méter magas falak használatához váltócipő szükséges. A szolgáltatás díja nyitási kedvezménnyel 1490 Ft/fő/fél óra.
A Barlangban található még egy 2 pályás mini-bowling pálya, melynek díja megegyezik a mászófalak használati díjával, továbbá ugrálószőnyegek és logikai, ügyességi asztalijátékok.
A nyári kánikulában pedig felüdülhetünk a vízi játszótéren, mely egész nyáron üzemel és csak arra vár, hogy élvezzük a víz nyújtotta frissítő élményt! Ha mindeközben az ízlelőbimbókat is szeretnénk kényeztetni, a több helyen kihelyezett jégkrémhűtők és a tóparton 3 ízben is kapható jégkása gondoskodik erről.

A nyári szünet első hétvégéjén a gabona napok fényében zajlanak majd programjaink. Készíteni fogunk terményüveget, kalászfüggőt, megismerhetjük a gabona hangját, valamint kipróbálhatjuk, hogy milyen eszközöket használtak elődeink a régmúltban.

Ha aktív pihenésre vágysz gyere el a Katica Tanyára!

Európai Uniós pályázataink