Vissza

Hírek

Mesterségek napja: agyagozás Falusiné Terjék Évával!

2020. július 21.

Július utolsó hétvégéjén a Mesterségek napja alkalmából lehetőségetek lesz kipróbálni az agyagozást! Ebben Falusiné Terjék Éva, fazekas és népi iparművész fog nektek segíteni.

Mesterségek napja: agyagozás Falusiné Terjék Évával!

Az fazekasság egy olyan ősi mesterség, ami már évezredek óta fontos része a kézműves kultúránknak. Ha ellátogattok hozzánk július 25-26-ai hétvégén, próbára tehetitek ügyességeteket korongozás közben. Készítsetek velünk agyagvázát, virágot vagy akár plakettet is.


Agyagozás után pedig szeretettel várunk minden érdeklődőt állandó programjainkon is. Részt vehettek tehénfejésen, állatsimogatásokon, megismerhetitek az újszülött csincsilla bébiket, vagy utazhattok a Matyi vonaton.

 

csincsilla

Ne feledjétek, a Katica Tanya csupán 40 percnyi autózásra van a Balaton déli partjától. Ha már unjátok a fürdést, látogassatok el Patcára, ahol több mint 100 attrakció vár benneteket kül - és beltéren egyaránt. Gyerekek és felnőttek számára is garantált a szórakozás. Ha a sorbanállást is elkerülnétek, akkor regisztráljatok előre online Katica Klubkártyára ide kattintva!

Gasztronómiai ajánlatunk: Tárkonyos csirkeragu leves - Harcsapaprikás túrós csuszával - Meggyes pite.

A szombati nap részletes programjait itt találhatod, a vasárnapi programokat pedig innen éred el.  

 

Európai Uniós pályázataink